Peppar inför kvällen!

Jag och Robin msnpeppar inför denna nyårafton! Det blir säkert kul :)
Nyligen har jag duschat och rakat och smörjt min gamla ruttna kropp med diverse krämer, så nu jävlar ska vi se om vi inte blir snygga till ikväll! Tyvärr har jag inget nagellacksborttagning, så jag kan inte måla om mina naglar innan jag kommer till mamma för nyårsmiddag. Men min gamla mamma har säkert nåt sånt så nog kan jag få fina händer. Men vi får se, spännande. Eller?
Snart ska jag sminka mig och föna mitt hår med min SPRILLANS NYA HÅRFÖN som jag fick av mamma i julklapp. Hon e ganska snäll den där modern.
Ikväll på Medborgarhuset spelar Göran med sitt Traveling Band, så kom dit och röj! Och gör samtidigt min kväll ännu bättre!
Gott nytt år!

Lista - 09

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag flyttade hemifrån och in till Göran, lärde känna nytt folk och började bry mig i skolan!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade nåt faktiskt
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej jag tror inte det.. Micke, men vi är väl mest bekanta.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och det tackar jag för.
5. Vilka länder besökte du? Inga tror jag.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Lite mer pengar och fantasi och glatt humör!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Midsommar!
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag började bry mig lite mer i allt.
9. Största misstaget? Att lita på fel folk, men sånt gör man väl alltid?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har haft feber å skit oftare än förut, men annars inget.
11. Bästa köpet? Jag har ingen aning :S Mina skor kanske?
12. Vad spenderade du mest pengar på? öl, cigg, mat antagligen.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Det finns jättemycket som gjorde mig glad!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Agadoo, "i know you wamme", alla oruphits.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det har varit väldigt blandat, när det hade varit neråt så har det varit jävligt neråt och tvärtom.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest, träffat mer folk, pluggat kanske.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Haha, svullat. Och varit så godtrogen.
18. Hur tillbringar du julen? Med mamma och Göran.
19. Blev du kär i år? Jag va ju kär heela tiiiden!!
20. Favoritprogram på TV? The Big Bang Theory
21. Bästa boken du läste i år? Isfolketserien
22. Största musikaliska upptäckten? Vet inte :S Återupptäckte HIM på hösten, men det gills väl inte antar jag.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag hade en jättebra födelsedag!
25. Något du önskade dig men inte fick? En magisk lampa?
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Började cpbakis och slutade full! Hade roligt iallafall :D
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?  bättre väder!
18. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mjaa. jag vet inte. Nu har jag blivit svart igen haha.
29. Vad fick dig att må bra? Alla kompisar, Göran och katterna!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ville Valo, som alltid!
31. Vem saknade du? Ganska många faktiskt.
32. De bästa nya människorna du träffade? Moragänget och Matilda Cedborger!

Ett år av facebook-status!



Haha, fan va fult!
Idag är det väl nyår då. Lizette förärar oss med ett Hammerdalsbesök, det kan ju vara på tiden iallafall!
Nu ligger jag och kollar på barnen i bullerbyn, det är bra mysigt det. Snart ska jag kasta mig in i duschen och försöka se lite fin ut kvällen till ära. Jag önskar alla ett gott nytt år! Vi gör 2010 till det bästa nånsin nu!

Gårdagens köp!


- top med nitar på axlarna, monki
- svart kjol med skinndetaljer, gina tricot
- svart kjol, monki


+ dehär - svart baslinne från gina tricot och denimblå jeansleggins från cubus.
tyvärr är bilden dålig så dom ser mörkare ut än dom är. Fitt.
Angående cp-posen; Det är väldigt svårt att ta en bild där man ska se så smal ut som möjligt. Men det fick bli såhär iallafall. Det är ingen naturlig pose jag brukar använda mig av i det vanliga livet. Tack.

Nu ska jag kasta lite smink i ansiktet för sen ska jag till ström och handla!

God morgon!

Nu undrar jag varför i helvete jag inte kan sova om nätterna. I tre nätter i rad har jag vaknat kring 2-3 och legat vaken minst en timme. Varför det?! Jävligt irriterande.
Ligger i soffan med datorn på magen och kaffekopp och snart börjar top model. Bra start på dagen! Sen idag har jag lite olika ärenden att uföra! Tvätta, diska, sen ska jag till strömsund och fixa lite saker där också!
Imorgon är det nyår, och Emma borde sluta sura och låta det blir som det blir på nyår. Det blir säkert bra hur som helst. Fast egentligen har jag inte särskillt stor lust till någonting speciellt över huvud taget. MEN - imorrn gör vi vårt bästa iallafall!

Nu ska jag laga lite nudlar till frupost och kolla top model. Herå!

Mellandagsrea!

Idag var jag och Emma inne på mellandagsrean! Hittade lite smått och gott, men är lite besviken på att det faktiskt inte fanns särskillt mycket av intresse :(
Kom iallafall hem med två kjolar, ett linne med nitar på axlarna, ett baslinne och lite smink. Slänger upp en bild på det imorrn! Nu ska jag kolla på Scarface med Göran och äta nudlar, yumyum!

Lite bilder från dagen

mätt och belåten efter en mycket god lunch - SUSHI!


linnet passade väl inte riktigt..


Träffade även lilla Janciboy! Lite väl bakis efter gårdagen haha!

Nä nu lockar nudlar och Scarface!
Saknar alla i klassen och en massa andra - SNART är jullovet slut. Längtar som fan.

Nyklippt!

Nu har jag klippt mig och det blev jättebra! Det blev ingen ny special edition frisyr, men fan vad bra det blev tycker jag! Trots att jag bara toppade mig. Det känns asbra, för nu kan jag dra mina fingrar genom håret utan att dom fastnar! Haho! 
Jag slänger upp en bild lite senare! Emma kommer snart och vi ska kolla igenom HMs nya vårtidning - HAPPYNESS!

Måndag, jullov, klippning

Jullov är väl bra jävla tråkigt? Inte jag har gjort någonting alls värt att berätta. Det enda sköna är väl att jag fått sovit ut nå så jävulskt!
Jag, Emma och Robin har haft reunion i två dagar, fan va kul vi tre kan ha tillsammans! Fast jag blev pissed off nå så jävulskt igår. Vi skulle se på film och dom två skulle promt kolla på resident evil 2, jag såg den dagen innan, och VÄGRADE se nån annan film så jag fick väl se samma skitfilm 2 dagar i rad. Men surheten gick över efter ett tag. Vi spelade M.I.G - och vi GICK LÖS! Fyfan vad mycket fjant och asgarv. Speciellt Robins dödsgarv från jerusalem. Nåväl, lov kanske inte är så värdelöst men de e inte så bra heller.

Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och tittar på nån fjantig tonårs-konståknings film.. Ska iväg till Eva kl 13.00 och klippa av mig riset jag har uppe i huvet nu! Äh jag orkar inte skriva ner nå mer!
Nån kan ju ringa mig :)

Ho Ho Ho

Eller vad han säger den där ugglan till tomte.
Idag är det dan före dopparedan! Då måste man sista minuten baka det man inte hann göra igår för man har skjutit upp tammefan allt så in i helvete länge! Men men, det blir nog gaanska fort gjort iallafall. Just nu sitter jag och väntar på lunch. Det blir kyckling, ris och currysås. Ja det kan verka lite maffigt men den gamle Göran måste ju ha någonting ordentligt i matdosan så så får det bli. Han är ute och smyger med hemlisar den gamle Göran idag. Själv sitter jag med hunger i magen och ska snart koka ris. Mmmm.. blir gott som fan det!
Ja imorgon är det julafton och den kommer fan i tid vill jag lova. Nu vill jag bli av med julen snabbt så man kan koncentrera sig på annat framöver. Det är så mycket stress och måsten inför jul, men jag har kommit på ett idiotsäkert knep - Slappna av och följ med strömmen. På så sätt går allt så fort och man slipper malande tankar dom ditt och datt som ändå är ofrånkomligt.
Denna jul ska tillbringas, precis som de flesta andra, hemma hos min mor. Tyvärr blir det nog inte en särskillt trevlig vistelse eftersom min kära syster envisas med att vara ihop med en idiot, och mamma envisas med att inbjuda honom till min fristad. Men det går nog bra, bara man får dricka julöl. Eller så spårar allt ur efter julölen.. Jaja, värt att chansa iallafall!
Här sitter jag och trycker under mitt absolut sista jullov. Det känns lite småtragiskt. Att inte göra ett skit när man ändå är ledig och har all tid i världen. Nåväl, efter bakningen ska jag försöka träffa någon och utbyta trevlighetsfraser, eller bara träffa Robin. Där man slipper vara trevlig för han känner mig så väl att det inte behövs längre.
Nej men dessa helt onödiga ord säger jag God morgon och ha en fortsatt trevlig dag.

Mozartkulor

Jag har precis gjort mozartkulor, men jag orkar inte skriva om det igen. Alldeles nyss raderades ett jättelångt inlägg om dagen och lite tankar kring julen och all stress den innebär, och jag orkar fan inte skriva om det.
Såhär ser mozartkulor ut.
Innehåller nougat, mandelmassa blandad med whiskey (väldigt lite) och chokladöverdrag. Mycket goda och lättgjorda.
Recept hittar ni här
http://www.recept.nu/1.279692/johanna_westman/efterratter_godis/choklad/johanna_westmans_mozartkulor

Gonatt!

Dan före dan före dopparedan?

Nu har jag slängt i mig lite mat och väntar på att modern ska komma hem från staden med ingredienser till julbak. Jag ska göra knäck, ischoklad och kanske mozartkulor. Nom nom nom.
Egentligen är jag inte särskillt sugen på att baka eftersom jag måste göra det aldeles själv (buhu) men det går nog bra. Jag lovade ju faktiskt mamma att baka så jag måste väl hålla det jag lovar!
Bo Kaspers orkester är fan världelösa.
Jag vill inte vara själv för det är tråkigt.
Snart är det jul och sen är den över! Längtar som fan till maten ska jag säga. Jag är klar med klappar och skit så detta år är jag väl förberedd på vad som ska hända. Och jag är fortfarande lite hungrig :O Men jag åt nyss så jag borde hålla mig. Lite godissugen är jag allt, men jag har inget:(

Ikväll blir det alltså; bakning och sen kanske en mysig film!


Snart firar vi Kristi födelse.

Ack så underbart att fira denna kristna högtid för en inte speciellt kristen person. Men för mig har julen aldrig handlar just om Kristi födelse utan mest om tradition och julmat. Julen firas, som vanligt, hos min gamla mor. Skillnaden i år är att jag ska vara i idioters sällskap. Lejsamt som fan. Jag hade kunnat fira jul här hemma själv och bjudit in pappan om det inte varit för att jag varken har råd eller ork med att göra egen julmat. Och att fira vår herre Jesus Krist utan julmat är väl ändå otänkbart?
Idag har jag varit hos Robin hela dagen. Och ätit det hemliga pillret. Hemlis hemlis. Robins systerdotter, den fantastiska Wilma, var på besök så jag fick umgås i några timmar med den lilla knarten. Hon sprang omkring och fes på mig och sen lekte vi med dockor. Och lite kull. Robin var nöjd för han slapp vara barnvakt och tittade på tv istället. Men jag är inte med Wimlan så ofta så jag passade på. En riktig goknul.

Imorgon är sista dagen innan jullovet börjar. Det ska bli skönt och tråkigt. Jag skulle nästan hellre gå i skolan. Eller ja, det skulle jag nog. Men jag skulle vilja haft sovmorgon varje dag och sen gå till skolan! Det hade varit kung. Jag tycker faktiskt om skolan numera. Ibland. Oftast.
Jag ska åka på julotta för första gången i mitt liv på juldagsmorgon. Undrar om Gåxsjö kyrka har nån hemsida så jag får se när det börjar? Har aldrig riktigt kunnat med det där. Jag och Per ska gå. Det blir roligt!

Nu ska jag slå ihjäl mina katter och vänta på att Göran kommer hem från jobbet. Sen ska jag sova och gå min absolut sista dag i skolan! Imorrn kanske jag ska hjälpa Robin och hans familj klä granen. Wimlan ville att jag skulle va med, hon är 4 år förresten.

gammfylla å nyfylla

Sitter i soffan med Gördis och är nyduschad. Har precis knäckt återställarölen och nu kommer nog Micke Lundebo och hälsar på tror jag. Ne de va Tobias Rhodin. Schmeee.

Orkar fan inte skriva nå mer.

. - 20

När det är kallt knakar min trapp jättejättemycket. Det är ganska läskigt.
Härligt med lite ledighet såhär på fredagen, det är ingenting som är överskattat vill jag lova.

I tisdags kom Göran hem, och i och med det sänktes antalet inlägg i bloggen. Det är lite tråkigt men det blir lätt så. Det är jätteskönt att ha den jäveln hemma igen, men jag saknar att ligga och skita ut ord i olika betydelser här i bloggen. Men det kommer väl igång om en liten stund när vi återkommer till vardagen och det inte är riktigt lika häftigt att se varandra längre haha. Och inte fan vann jag Kenzas klänning heller förstås, jävla skit.
Igårnatt låg jag och lipade litegranna faktiskt. Jag blev lite ledsen över att inte få gå i skolan längre, det där man längtat efter i hela sitt liv ungefär. Att få slippa gå i skolan och kasta sig ut i livet. Nu när det är nära så vill jag inte längre. Jag vill komma på lektioner och lära mig nya saker! Jag älskar att lära mig saker, det är bland det bästa jag vet. Men jag hatar att behöva göra inlämningar och läxor, det är bland det värsta jag vet.
Sen så började jag grina lite över att vi inte får ha Per på vårterminen. Han är världens bästa person. Han har lärt mig så mycket och han vet så mycket. Sen så är han rolig och snäll också.
Men fan! Jag vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte sluta skolan! Jävla student!
jag kommer ta ihjäl mina katter jävligt snart. Det är tredje gången dom sladdar in i alla sladdar så tvn slutar fungera.. jag är så jävla arg nu.. Måste ligga kvar och andas en stund annars kommer jag slå ihjäl katterna är jag rädd.. djupa andetag.. djupa andetag..
Idag ska jag koka nudlar, dammsuga 2 rum, tvätta lite och diska. Det är inte så roligt.


Gomorron!

Nu sitter jag i skolan! (åhrå)
Är tröttare än fan för sömnen har inte velat infinna sig ordentligt på några dagar.
Men Karin är här! Och det är ju bra.
Och idag kommer Göran hem, och det är ju ännu bättre!

i like em biiig



Idag skulle jag städa men jag gjorde det här istället.


Det som borde ha varit en väldigt produktiv dag blev bara en massa onödiga saker i hopp om att slippa städa. Jag måste städa nu istället. Inte vill väl jag det! Men imorrn kommer min käraste hem så det måste ju vara lite fint i himlens namn. Idag har jag, kollat på tv, pratat i telefon som fan, suttit vid datorn, spelat sten sax påse, kladdat på ett papper, varit hos mamma.
Efter ett samtal på 1h 10min och 24sec kom jag och Karin på att tjejer är dumma i huvudet och att pepparkakshus är mysiga.
Nu borde jag fan i mig städa, men jag kollar på Ville Valo på youtube istället. Fan för mig själv.

Sunday bloody sunday

Nu ligger jag i soffan och tittar på Idolreprisen, bra att Erik vann men ändå inte. Alltså, jag vill ju alla alla de sista 5 skulle vunnit för alla var ju sjukt jävla duktiga i år! Men Erik ligger ju ljusår före alla andra i begåvning så han har ju visserligen varit självskriven vinnare sen audition.
Det här helgen har varit rolig, tråkig, hektisk och lugn samtidigt. Hur fan går det till?
I fredags kom Emma över och vi gjorde sushi och drack vin, det blev dom fulaste makirullarna i hela världen, men det smakade bra iallfall :) Efter en stund gick vi till Robert och hade allsång och sjöng lungorna ur oss. Sen gick vi till Alex och satt där en stund, där det bland annat bjöds på tomtegrogg.
Efter en stund går vi och ska möta Simon Eliasson - VÄRLDENS SEGASTE PERSON!! Åh han är så långsam. Men efter mycket om och men fick vi iväg honom så vi gick tillbaka till Robert., Osv osv hela kvällen.
I lördags vaknade jag och kände för en hemmakväll, så efter 6 nån gång kom Emma över och vi kollade på storpangteorin (The Big Bang Theory), vid halv 10 nån gång kände vi att vi nog inte alls ville ha hemmakväll så vi smsade Simon som också var pepp på fest, han skulle plocka upp oss efter att dom hämtat lasse i stan. Vi skulle till ström.
När han var i Hammerdal igen skulle han bara dricka en grogg på cafét innan vi skulle fara "det tar bara en kvart ungefär". Efter 1.5 timme ungefär kommer dom ÄNTLIGEN och plockar upp mig och Emma, men det finns ingen plats i bilen! Så jag, Simon och Emma får trycka in oss i bagaget, skönare bilresa har jag haft iallafall!
I ström lekte Simon världens otrevligaste jävel mot alla andra inne på festen så vi skrattade ganska mycket åt honom, sen dansade jag, Jimmy Persson och Emma röven av oss! Vilka moves vi hade haha ;)
Jag kom hem strax efter 4 på morgonen, men jag hade en rolig kväll!
En rolig helg! Tackar allihop som hjälpte till att göra det bra!

Jag har gått ner i vikt också, men det verkar ingen vilja tro på så vi skiter i det.
Jannica är veckans person - fyfan vad du e bra!

avskrivning

För att ta sig vidare måste man göra vissa uppoffringar. Jag kommer nog måste göra en jobbig sådan inom en väldigt snar framtid, men det är för mitt bästa, för att jag ska kunna fungera och fokusera på saker som är viktiga.
Idag vaknade jag stressad som fan och tog mig iväg till bussen på 7 minuter. Rekord. Sen när jag lyckats blivit på bra humör igen efter stressningen så  möter man folk som tydligen inte kan vara på bra humör en hel dag utan måste hitta någonting att vara arg över. Även minsta småsak. Men jaja, det är väl upp till var och en eller?
Hur som helst förstör såna incidenter hela dagen. De får en att gruva sig inför att komma till skolan. Och det är inte bra. Det enda egentligen viktiga jag har framför mig just nu är att skaffa mig några betyg som jag kan ta mig vidare på senare. Då behöver jag inte fler hinder än dom jag sätter upp för mig själv.
Jag orkar inte alltid le, vara trevlig, lyssna eller bry mig - Men jag gör fan mitt bästa, och jag gör det bra! Jag drar inte ner andra i skiten. Jag är en bra vän.

Morgonstund har guld i.. eh?

Jag sitter i skolan, närmare bestämt bildsalen vi ska ha lektion i och jag är den enda här. Jannica är på väg, jag har nyss väckt Karin som ska pallra sig iväg men Nath får jag inte tag på. Hoppas hon är på väg och har glömt mobilen lr nåt.
Vi har ett projekt i klassen som heter "förfalskningar" där vi ska förfalska kända målningar och skulpturer, och min är på väg åt HELVETE! Eftersom jag är ganska less på att måla, vilket är typ det enda jag gjort i flera år nu, så tog jag en skulptur jag tycker är jävligt frän!
Cykelhjul av Marcel Duchamp.

som ni ser behövs följande
-ett cykelhjul
-en pall
En ganska lätt uppgift, eller hur? Ja det trodde jag med. MEN! Självklart så är det fullständigt omöjligt att få tag i en palljävel, och jag behöver ett däck till cykelhjulet som jag faktiskt fixat. Jag vet inte riktigt hur många punkteringar jag har lagat i det nuvarande men det funkar tammefan inte, så jag ska fixa ett nyss. Tack och lov för mina fantastiska lärare som hjälper till med massvis! Peter sa att han har några däck på lager så jag ska bara ta tum så fixar han däck (om han har). Sen ska han också åka på en loppis i torvalla i helgen och titta efter en pall åt mig. Han är bara för go :)
Nej nu ska jag ut och möta Jannica och Hoppsan vid bussen!
Hörs!

Viktigt som fan förstås..



Oerhört viktig måndagkvällskonversation.

Sitter och kollar på nån konstnärssnobb som bara blöter ner akvarellpapper och slösar på träd. Han verkar faktiskt vara riktigt dum i huvet. Fullt allvarlig sitter han och SULLAR! Och försöker instruera oss tittare, vafan. Sånt där jävla kladd höll jag på med i dagis!
"ja... man måste vara järv.. våga misslyckas.. ja de e ju ganska svårt dehär.." och bryter på skitstörig skånska.
"nu måste jag hem till min atelje och låta detta torka...."
"nej.. dom här blir inte klara idag.. jag får lägga ett nytt lager imorgon, men då måste jag vara själv för att det ska funka..."
jävla trams bara.
Självklart ska han bo på Österlen också, som alla andra "fria konstnärer". För "ljuset på Österlen är så fantastiskt". Nä, fyfan. Man är väl tammefan ingen konstnär bara för att man försöker använda sig av viktiga begrepp och snobbiga manér?
Eller vad säger ni?

Dog whisperer

Är det någon som sett Dog Whisperer, eller som det heter på svenska: Mannen som talar med hundar, ?
I fredags när jag var hos Mia såg vi ett avsnitt, och jag är helt fast! Han är helt fantastisk den mannen! Jag har aldrig varit särskillt intresserad av hundar osv eftersom jag är en kattmänniska själv, men det är otroligt intressant att se hur Cesar Millan kommunicerar med hundar och förstår och kan förvandla den vildaste hund till ett litet mjukt lamm. Jag är galet imponerad och fascinerad.
Alla borde se det programmet! Hundägare eller inte. Men speciellt dom som ska skaffa hund och inte har någon erfarenhet av att ha hund borde se det. Det är kanske ett av världens bästa programm och mest givande. Det har allt! Spänning, kärlek, och allt dedär andra man vill ha i ett bra programm. Dessutom är det kunskapsgivande.
Gossip Girl? Nej tack. Jag tar Cesar Millan - The Dog Whisperer VILKEN DAG SOM HELST!

www.cesarsway.com
Exercise, Diciplin, Affection




(Du som kommenterade tidigare, Madde! Ursäkta (om du läser det här) men jag vet inte riktigt hur man svarar på kommentarer via blogg.se. man kan säga att jag är lite rookie. Men jag kan inte placera dig? Är du någon som bara hittat hit (vilket är SKITKUL isåfall) eller är du någon jag känner eller träffat? för jag kan inte placera dig tyvärr. Förlåt! Hoppas du kommenterar igen så jag får nån klarhet. Kul att du tittat in iallafall:D )


KOM IGEN!!

Kul att iallafall kunna motivera nån! Ringde Jannica nån dag på helgen och övertalade henne att gå på skolan, hon tänkte hoppa det eftersom hon inte blivit klar med en viss uppgift, men jag fick till slut iväg henne!
Det måste ha varit fler som inte gjort uppgiften eftersom det var många jag saknade där. Lite dålig stil tycker jag. Nu när jag blivit ordentlig (eller hur). En annan grej jag tycker är lite jävlig är det att man ringer och ringer och ringer, men inte får man något svar? Inte ett sms lr uppringning till svar heller. Jag och Jannica ringde efter hopparna som galningar idag! Ringde säkert 1000 gånger. Närå, men bra många gånger var det iallafall. INGEN svarade. Tammefan ingen. Varför ha någon form av överrenskommelse över huvud taget?
Varken jag eller mina kompisar som jag hänger med mest på skolan är några pluggfantaster som ser fram emot skolan och läxor och tidiga morgonar allt vi kan, men nu är det fan sluttampen! Nu är det dags att lägga manken till! Det har gått en hel termin och den har gått så jävla fort, så om vi bara ligger i så klarar vi det här. Med betyg också till råga på allt!
När jag hade mentorsamtal för två veckor sen blev jag inte imponerad över det jag åstakommit detta halvår, inte heller förvånad. Jag har högtidigt skitit i allt som har med skolan att göra. I stället för att ta itu med saker har jag lagt dom på hög och tänkt "äh vafan..skit i det.." Som om det skulle försvinna bara för att jag ville det?
Nej dedär mentorsamtalet satte verkligen igång mig. Jag har gått 2,5 år i gymnasiet och det ska fan inte vara i onödan! Jag vill inte behöva läsa upp en massa ämnen bara för att jag varit lat och för att jag har haft det lite jobbigt. Det blir ju bara jobbigare av att skita i allt.
Så det säger jag till alla andra som inte fått tummen ur röven riktigt än. Lägg manken till! Det är så lite som behövs och så mycket som står på spel att det är fan inte värt sovmorgon längre. Och absolut inte ångesten som kommer efteråt. Visst känner jag för att rulla över och somna om varje morgon, men att ta sig iväg gör en så jävla stolt över sig själv. Sen att komma hem helt jävla slut och kasta sig i soffan och känna att "det här är jag fan värd", det är världens skönaste känsla! Bättre än sex och riktigt god mat.
Så kom igen nu tjejer! Nu kör vi! Vi kör igång och visar att vi är ESBD07, en bildklass som kan göra bra ifrån sig i skolan!
Nu ska vi fan ha nåt att va stolt över på flaket i vår!


började detta inlägg med att vara arg och besviken på alla som inte kom idag, tyckte att det var så jävla dålig stil. Men medan jag skrev kom jag på att ingen behöver en utskällning. Man behöver någon som är där och pushar, någon som ställer upp även om man kanske försov sig och sket i allt idag. Det är ju en dag imorgon också, och då behövs beröm och någon som tror på en. Inte någon som ger upp.
Och jag säger bara det tjejer, jag tror på er! Jag vet att ni kan!
Jag menar, kan jag så kan väl ni?
NU JÄVLAR KÖR VI!

Men ÅHRÅ!

Allt bara motarbetar mig. Speciellt jag själv. Jag är nog den slarvigaste människa jag känner. Jag börjar lessna på mig själv. Tyvärr är det ju inte så att man bara kan tänka "nu jävlar slutar jag vara slarvig!" för det är ingenting JAG TÄNKER PÅ! Det bara blir, och det blir så jävla fel. Och så jävla lejsamt. Att lägga bort grejer gör väl de flesta, men jag lägger bort grejer HELA TIDEN! Nu hittar jag tex inte böckerna jag läser, eller jo. Jag hittar alla böcker förutom dom två jag ska läsa härnäst. En jobbig grej med att bo med mig är mitt sätt att lägga saker på ett ställe så att jag vet var dom är. Jag har reda i oredan så att säga. Men om någon flyttar på sakerna jag lagt på en plats har jag absolut ingen aning om var dom ligger. Min sambo är specialist på att "städa" bort mina saker på ställen han inte kommer ihåg, just för att han är precis som jag. Fast helt tvärt om. Han tänker inte på att han städar upp, så att säga. Vilket leder till att jag letar ihjäl mig och inte hittar ett skit.
Imorgon ska jag leta sönder lägenheten och städa den. Dom finns i denna boning, men var kan jag inte ens fantisera fram! Det jobbigast är att böckerna inte är mina. Visst skulle jag kunna köpa nya, men det ska fan inte behövas om, för det första, jag skulle kunna lägga saker på sin rätta plats från början! Och sen, när jag inte lägger dom där dom ska vara, att man ger fan i att flytta på dom!

Imorrn ska jag på skolan och redovisa mitt "arbete", eller vad man ska kalla det, om Marcel Duchamp. Som den nya och skolprioriterande person jag är så är det klart. Gjorde klart det förra veckan och det känns jättejättebra! Att sitta och prata med folk som sitter i sista sekund med någonting får mig att bli så förbannad nöjd över mig själv. Att det inte är jag den här gången. Jag är ofrivilligt en inställning som "Jag gör det sen" så för att sätta sig ner och faktiskt göra någonting i god tid strider emot i hela kroppen. Därför måste jag pusha mig själv så in i helvete, och just bristen på sånt har fått mig att ligga efter - A LOT. MEN! Nu har jag börjat  anstränga mig mer, jag har faktiskt försökt ta mig iväg på skolan varje dag. Många kan tycka att "ja men det är väl inte så svårt", men för en som faktiskt varit borta minst en dag varje vecka i flera år är det faktiskt förjävla jobbigt.
Jag saknar Hoppsan. Och Jänki. Och Karn. Men mest Gördis!
Och Mora. Det är så skönt folk där, så okomplicerade och framför allt roliga. Och sen så är ju småbrorsorna där också :)


LatOx!

Ja den här helgen har blivit en nykter soff-helg. Bestämde mig igår för att städa ordentligt idag men det blir nog inget. Jag orkar helt ärligt inte. Har nyss friserat min gamle far så nu blir det soffa resten av dagen. Nu när jag börjat sköta skolan och kliva upp skittidigt varje morgon så blir det lätt att man blir helt jäävla slut! Det är nästan inte ens värt det. Jo det är det, men ändå.
Och jag saknar väl Nath som ett jävla as också. Och Göran, mest Göran. Men mycket Nath också. Jävla fan att åka iväg till småbrorsorna och lämna mig själv här uppe. GRRRRISMANNEN!!! Nästa vecka blir en bra vecka :) Nath kommer och bor hos mig några dagar hoppas jag, sen kommer Jannica och kanske Mia också och nattar över på tisdagen så då blir det jättemys med massor av roligheter! Längtar som fan!

Imorrn är det måndag med tidig uppstigning och skolgång, det är lite blandade känslor inför den stundande veckan. Det negativa är att kliva upp svintidigt och gå ut i snö och kyla och det positiva blir att göra någonting och träffa alla kompisarna. Kompisar är ju en bra grej alltså!
Sitter och snackar med Sofie via facebook, svinjävla bakis är hon haha. Rätt åt den jäveln! Dricka sprit.. vad är det med folk nuför tiden? Räcker det inte med sodavatten? Haha det kommer från rätt käft förstås.

Nu i trean har jag blivit sjukt nostalgiskt. Tänker på allt roligt man hade i ettan och alla kompisar man var med hela tiden!
Tings, Sandra, Jannicas skolåda.. Vi hängde verkligen 24/7 vi tjejer. I tvåan och trean har vi inte gjort det. En stor del beror på att jag inte är ensam längre, jag har en pojkvän och 3 katter att ta hand om. Jag bor längre bort nu än förut och ja, i stort sett alla verkar ha mindre tid till umgänge än vad vi hade förut. Det känns lite bittert.
Snart sprids alla för vinden och vi snackar lite via facebook, men sen dör väl det också ut. Jag vill inte att vi dör ut! Vi var fan kung. Vi ÄR kung, men ganska tillbakadragna och lata kungar.

Nej nu laddar vi inför en ny skolvecka med allt vad det innebär!

sleepy sleeperton!

Vaknade astrött imorse och tänkte att vafan kunde klockan va? Så jag famlar fram mobilen och ser att den är 12.30!! Har inte sovit så länge på flera månader! Brukar vanligtvis kliva upp kring 10tiden.

Så mina städplaner gick i kras eftersom jag bara hade typ 2 soltimmar kvar på dagen och jag skulle käka frukost, gå till Nisses och leta pall osv. Hittade ingen pall, den här uppgiften verkar gå åt helvete:S

Dagens roligaste grej var när jag och pappa satt och pratade vid matbordet och kom in på Jannica och jag sa "ja, hon e ju från hedeviken och då är man lite som man är!" och då kommer det fram att pappa har bott i hedeviken och inte minst hos ANDERS JONSSON!! Mannen som hyr ut och Jannica. Hur stor är chansen för det?

Jag har inhandlar chips, dipp och julmust så ikväll blir det svull! kring 7-tiden går de tre musketörerna på showtime, se den!

Ajuste, dagens jobbigaste grej. När jag skulle ta min morgonpink och tänder lyset på toan så har katterna kletat bajs över hela jävla toagolvet! Blev skurning och slitning i nackskinn. Dom är verkligen lite för dumma i huvudet för att få finnas.

wordpoop

Jag sitter, som vanligt, på min plats i soffan med datorn i knät. Är så trött så att ögonen känns som sandpapper och måste hållas upp med våld, men jag vägrar ge upp. Ser inget nöje i att sova själv faktiskt. Då skulle jag hellre va vaken hela tiden! Just nu alltså, så fort Göran kommer hem vill jag sova igen.

En nykter helg nalkas. Jag ska försöka ta tag i nån form av städning för dammtussarna susar omkring här i lägenheten och man kliver på kattsand. Det är så synd att städning suger kuk.

Längtar till nästa vecka tills man får vara i skolan, inte för själva skolgångens skull utan alla kompisar och allt folk man sitter och hatar inne i helges.
Nästa vecka vill jag se ALLA i skolan, så onödigt att slösa vår sista tid tillsammans. Kommer från rätt käft. Men nuså!
Vår klass är den enda i världen som inte fått ihop nån klassfest än, haha "vi gör det sen" - ledorden för våran klass haha. Jag tycker vi borde dra ihop nån bildarfest, vi som går bild går ändå en väldigt individuell linje med lite samarbete klasserna emellan och det är ju tråkigt eftersom man inte lär känna de andra klasserna på det viset.

Jaja, lite ordbajs nudå.
Men det kan ju va fint ändå?


fan va ful jag är!

Sitter och småskrattar litegrann åt mig själv. Jag är förjävla ful alltså! När jag skulle skriva blogg.se blev det glogg.se och då började jag garva åt det
EDWARD NORTON ÄR PÅ TV! Jag dör..
..(forts) sen när jag skulle logga in skrev jag fel lösenord och kom på mig själv med att tänka "Jamen förlåt så jävla mycket för att jag skrev lite fel, ni kan väl va lite schysst?!" Det är som inte meningen med lösenordsskyddat att man ska skriva in rätt heller? :P Styggjävla jag.

Idag har varit den absolut drygaste dagen i hela mitt liv, näst efter dagen i peace and love kön. Jag var hemifrån i 12 timmar innan jag (ÄNTLIGEN) fick störta ner i soffan. Storhandling med världens mest omständiga människa, min kära mor. Hon är min mamma och jag tycker självklart om henne, men ibland vill jag bara sparka huvve av henne.
Med spännande och mysiga planer och den varma känslan av "aaaaah.. vänner<3" i bröstet och den mindre välkomna känslan av "fan. mensvärk" ska jag nu krypa ner i sängen och fånga lite energi till nästa dag. Det går bättre och bättre att somna.
En tröst jag kommit på är att sova i en av Görans använda t-shirts. Den luktar Göran och mandarin för jag sprutade mandarinsaft på den tidigare. Men det är en mysig blandning!

Jag och Mia tänkte ovanligt lika idag.
Vi diskuterade utländsk mat som folk ändå anser vara lite "svenskt" då en i klassen (minns ej vem) sa Kebab!
och jag och Mia direkt efteråt suckar "..kebaabbh" i munnen på varrandra!
Sen ska jag dra en snabbplanering vi ska genomföra snart så jag säger
- Kebab och Gears!!
*kort paus*
-OCH ÖL! skriker vi i samma andetag.
Härlig grej dedär med vänner.

Men gonatt då!

Börjar skymta blomman i gödselstacken. Allt beror på om man vill se den!

men. ååhråå<3

Den första man ser på morgonen och den sista man pratar med på kvällen.

Sitter i soffan med datorn i knär och lyssnar på när fadern ligger och snusar i soffan. Jag har visst glömt bädda gästsängen kom jag på nu när jag skriver det. Ojdå, haho.
Har flottigt hår och luktar lite konstigt, vanligt folk skulle kasta sig i duschen men jag pallar inte. Jag gör det imorrn. Då är det ändå vattengympa om jag orkar.

Nej nu ska jag och tsar Peter gå och lägga oss. Så man slipper samma pina som imorse. Det var typ som att va sjukt packad men övertygad om att man nyktrat till.

Nu ska jag gå iväg och träna på att sova singular. Egentligen ingen skill jag vill utveckla, tycker det är bra som det är jag! Men ska man ha nån form av rockstjärne pojkvän som sover borta då och då kan det vara bra att ha lite erfarenhet på det området.
Fantiserade igårnatt om att en läskig gubbe stog och kollade in på mig när jag låg i soffan från balkongen. Det var inga mysiga tankar.
tandborstning å såntdär.
Idag är det bättre iaf, nu är jag inte helt ensam!

Va hende?

Idag gjorde jag, för första gången i mitt liv, en läxuppgift samma dag vi fick den.
Idag klev jag upp och gick i snön till bussen trots sömnbrist.
Idag avböjde jag helges för att göra det jag skulle på lektionen..
Blev jag vuxen imorse eller?


goodnightkiss

Äsch jag behöver väl mest bara en puss i nacken så somnar jag sen.
Hörs imorrn!

Den där ensamheten

Det är den negativa ensamheten, den som inte är självvald. Den som låter tankar, behagliga och obehagliga tankar smyga sig på en för att fullständigt äta upp en inifrån. Speciellt den senare kategorin. Man kan lessna för mindre.
Vad håller jag på med?
Vad har jag för plan?
Vad händer sen? Vad händer nu?
Har jag ens en plan?

Jag andas, äter, skiter. Jag är vid liv, men lever jag?
I min värld finns en inbyggd mall om vad man gör. Bryt reglerna och du dör. På veckorna går du i skolan, sen kommer du hem och försöker varva ner, till ingen nytta. På helgerna dricker du samma öl med samma folk på samma plats. Ett invant mönster som börjar slitas i kanterna.

Det känns som om alla har sitt planerat, alla flyger omkring, prövar sina vingar. Och jag står på marken och tittar på. Klockan är 00.39. Jag ska upp om 5 timmar. Tröttheten gör sig gällande, men det skiter jag i. Om 5 timmar ska jag upp och klä på mig, mata katter, borsta tänder, åka buss. Det har snöat. Inombords och utomhus. Vinter. Tid för negativ inställning och frost i håret.
I någon sorts verklighetsflykt har jag laddat ner åtta HIMalbum. Ett halvdant försök att komma tillbaka till tiden då allt var enkelt, men man fattade inte det då. Då hade man andra viktiga problem, vem skulle köpa cigg?
Nu tänker man var får jag pengar ifrån? Blir jag kvar här? Jag vill inte vara kvar men vart ska jag ta vägen? Vilket jobb ska försörja mig och mina kära? Jävla skit. Jag behöver kramar och tings och te. Jag behöver ettan igen. Det var en bra tid.
Inte för att det inte är en bra tid just nu, det är det väl. Jag har otroliga vänner och en fantastisk pojkvän. Jag har ett fint hem och fina katter. Jag har fina kläder och jag har jättemånga skor. Jag har mitt på det torra. Just nu. Det är det som är felet. SEN DÅ?
Säkerheten rycks sakta och smärtfyllt bort som när man tvekar med ett plåster som klistrat fast i hårstrån.

Jag tycker om att ha nån här som skingrar tankarna.

Idag åkte Göran iväg för att turnera i Italien och jag är jätteglad för hans skull. Han har saker på gång, han har lite möjligheter. Jag är lite av ett påhang.
Han åkte idag och nu är jag ensam kvar, det är ingen bitterhet gentemot honom. Klart han skulle åka! Och jag ligger inte och har ångest över att vara ensam en natt. Jag har ångest över att vara ensam 15 nätter. Det blir många lampor tända. Dyr elräkning. Skitsamma.
Jag behöver nån som förstår utan att jag behöver säga nåt. Nån som inte förstår också, men som finns där ändå. Jag är en beroende människa. Beroende av mänsklig närhet, eller.. det låter som om vem som helst kan fylla vilket tomrum som helst men det är det inte. Det måste vara en viss specifik person som är klockren.
Här sitter jag och bara trycker ur mig skit, det är inte så dåligt som jag säger. Jag är glad. Men just nu när natten sakta hackar sig fram och jag ligger ensam i soffan med katter som inte vill vara med och dålig tvserie på i bakgrunden, då känner man sig ensammast i hela världen.

Jag är en lycklig människa. Jag är bara osäker inför en värld jag inte är redo att träda in i än. Då är det fint att det finns någon som att hålla i hand. Det känns som första dagen i skolan.

RSS 2.0