:rubrik

Jag åkte aldrig till stan.
Istället gick jag till dagis och hämtade Robin, sen åt vi kebab. Det var inte alls lika gott :(

Nu ligger vi i soffan och kollar på storpangteorin! världens bästa serie. Idag har jag även beställt hem säsong 2 av serien så den kommer till veckan, vilket betyder att det blir ett innelov!


onödigast idag

E så jävla sugen på sushi så jag åker in till stan och köper med mig sushi och tar hem!
Bor 1 timme från stan, hahi haho.

Nåväl, städning när jag kommer hem sen blir det bara slapparkväll med Göran.

 önskar alla ett bra lov! klart slut.

Hahi haho!

Nu sitter jag i Dvärsätt och har precis tryckt i mig lite extra smörgåstårta, så jäävla gott! nomnom.
Spenderar natten här och åker direkt till skolan imorrn.
Saknar Göran och katterna.

Det är frost, kallt och blött. Vintern nalkas. 7 månader till nästa sommar. Det är bara att härda ut.

YES!

Jag slapp göra samhällesprovet :D Det får jag göra nästa vecka istället!
Nu e jag glad!

bild från jordkonsten. Karins bild!

jatack


skulle göra nästan vad som helst för att trycka i mig dedär just nu..
längtar tills jag får pengar!

Vän


Det här är min vän Hoppalie Nathstadius, hahi haho!

to the U, to the M, to the UM!

Haft en bra helg men bra folk och lite skumma händelser, men som Nath sa; Nu gör jag och fredagar slut ett tag. Orkar inte köra tre dagars varje helg direkt så det blir nog till att vila upp sig nästa helg.
Har träningsvärk som ett as också! Tränade step-up igår och jag fuskade väl lite grann med stretchingen, det får man sota för idag! Jävla skit.

Snart ska jag gå iväg till Ungdomsmottagningen och vad ska hända där? Jo, den obligatoriska undersökningen och sen ska jag ha recept på p-piller, annars blir det nog en liten Sima här hoho. Efteråt blir det skola, hoppas det går skitfort på UM så jag hinner med en viss buss. Annars blir jag arg. För det hjälper så mycket.
Imorrn har jag samhällsprov och jag har varit mycket borta från dom lektionerna, dumt nog. Inte har jag pluggat heller för jag glömde min bok i Naths skåp förra veckan, idiot man får va. Så ikväll blir det väl hårdpluggning utav bara fan! Lika roligt att sista-sekunden-plugga varje gång.

Dagens plus: Sovmorgon, så nu e jag utvilad och klar!
Dagens minus: Kanske missar bussjäveln till skolan. Får se till att skynda på tanten!

Wish me luck!


Äntligen inspiration!

Efter veckor av idétorka har jag äntligen fått en snilleblixt! Så nu kliar det verkligen i mina fingrar efter att få tag några dukar och plita ner mina idéer. Längtar efter nästa bildlektion..

Idag har jag, Robin och Emma gjort grekisk sallas. YUMYUMYUUMM!! En sak som är värre är att jag inte orkat diska än, så jag får väl ställa mig och göra det snart.. ÅH JAG ORKAR INTE! Är skittrött och borde gå till sängs. Men jag kan inte riktigt hitta motivationen. Måste packa idrottskläder nu också kom jag på. Hinderbana imorrn på idrotten och då ska jag vara med!

OH nu börjar ett intressant avsnitt av CSI NY!


update:

Ligger helt utslagen i soffan, har tränat för ett tag sen och jag måste säga att inte fan trodde jag att jag var i så dålig form som jag är! Okej, jag har väl aldrig varit den som frivilligt kliver ut och springer om dagarna men att jag knappt kan hoppa upp och ner utan att flåsa ihjäl mig och få håll är faktiskt extremt, och det bevisar ännu mer att jag verkligen behöver träningen.

Helgen har varit jättejätteskön! Det är så fantastiskt skönt att vara nykter och kliva upp tidigt på morgonen, äta frukost och titta ut på när världen vaknar för dagen. Man har verkligen hela dagen på sig att antingen hitta på någonting eller att bara dega.

I lördagskväll åkte jag iallafall och hälsade på en gammal kompis som jag inte umgåtts med på vääldigt länge! Det blev filmkväll med en massa gott. Brieost och kex, grönsaker med dipp och ananas. Vi såg nån halvdålig dramakomedi, typisk tjejfilm. Minns inte ens vad den hette.. Eva Longoria var med iallafall.
På tal om film, såg I Am Legend för första gången igår. Och vilken otroligt jävla bra film! Den borde alla se. Jag skäms litegrann över att jag inte tagit mig för att se den tidigare, hur kunde jag missa den?
Filmtips; The Wrestler, District 9, I Am Legend.. och en massa andra filmer jag sett i år, men jag kan inte komma ihåg några fler just nu!

Just nu kollar jag på Roast på Berns, och fy faaan vilken jävla skit det är. Det är vissa komiker som är roliga, typ Betnér. Men nu skulle vi inte prata om det. Och så var det en ny komiker nu, Fredrik Andersson och han var en av dom bästa aktuella svenska komiker jag sett. Inte för att det säger så mycket när vi måste dras med Petra Mede, Soran Nånting, André (den där finnen), David Batra och en massa andra skitkomiker. Nu kom jag av mig igen..
I ALLA FALL så tycker jag att Roast på Berns är jävligt fjantigt. Är inte själva idén att en massa "komiker" ska håna och snacka skit om andra "komiker" eller kändisar? jo, det är vad jag fått för mig iallafall. Så där står dom i typ 6 minuter och snackar skit och drar (oftast) skitdåliga under-bältet-skämt och tjatar om hur ful den hånade är osv. Och avslutningsvis ber dom om ursäkt för allt samman och säger "du är så otroligt duktig och jag respekterar att du kom hit och vågade blir utskämd, men jag tar tillbaka allt jag sagt så det här programmet är helt jävla onödigt". Viktigt att vara elak med någon och sen be om ursäkt. Då kan man ju lika gärna ge fan i det.
Nu blev jag arg igen, ursäkta.

Hmm.. jag tror det var allt jag hade på hjärtat just nu.. Hörs!


härlig morgon!

Efter en myskväll framför Idol kom jag i säng tidigt och vaknade utsövd kring 8 imorse, skönt att kliva upp tidigt och inte vara trött! Man har liksom hela dagen på sig att göra saker eller att inte göra saker. Jag har redan hunnit vika tvätt och stoppa ny tvätt i maskinen, bäddat sängen och ätit frukost. Vilken vecka det varit hittils! Har städat och pysslat och tränat och gjort en massa saker! Har nästan inte hunnit kolla på någon tv alls, underbart. Mer sånt nästa vecka också! Synd man inte kan städa hur många gånger i veckan som helst, är så skönt när hela lägenheten är nystädad och man kan pusta ut i soffan med en kopp kaffe. Får väl baka eller nåt nästa vecka haha.
 
Solen strålar utomhus och snart blir det en promenad! Det ser väldigt varmt ut utomhus men jag låter mig minsann inte luras! Ska pälsa på mig allt jag kan, är less på att vara sjuk nu!

Har man hunnit fått nån favorit i Idol än då? Njaa.. tyckte de flesta var sjukt dåliga igår faktiskt, fast jag såg inte vem som åkte ut.. Måste in på aftonbladet och kolla det. Men favorit måste väl vara Mariette, Niklas eller Tove.. tror jag. Förvisso kommer jag knappast följa idol så det spelat väl ingen roll om man har en favorit eller inte, kommer aldrig rösta heller. Det kostar ju pengar!

Nåväl, ska hänga lite tvätt och kramas litegrann med katterna nu!


tre små fina katter

funderingar och svammel

Nu är jag klar med allt jag skulle göra och jag har fortfarande 4 timmar att slösa bort, men på vad? Jag borde duscha eftersom jag sitter och svagt känner min egen svettlukt och är lite kletig överallt, sådär som man blir ibland och känner sig äcklig. Jo, men duscha ska jag göra.. om en stund. Först ska jag göra frukost, det blir nudlar. Enkelt och bra. Men jag skulle vilja ha sån där reklamfrukost med kaffe, juice (som borde stavas jos), 100 olika mackor att välja mellan och all världens roliga pålägg, grönsaker och äggröra.. fan va gott. Men idag blev det som sagt nudlar, det är nästan lika bra. Närå.

Jag har fortfarande inte tagit mig ut på promenad, jag e så jävla lat. Borde skärpa mig. Med allt.
Från och med nån annan dag ska jag börja försöka göra mitt bästa i alla situationer! Men det är från och med nån annan dag. Idag är det fredag och kallt ute, sen är det helg och då får man vara lat..
Man skulle varit katt! Bara äta, sova och blir gosad hela dagarna. Fan va skönt det hade varit..
Färdig med svammel tror jag.

coffee&billie

Sitter och tittar ut genom fönstret och suckar lite lätt, att det måste bli så mörkt så snabbt! Allt känns automatiskt lite jobbigare när det går mot vinter, speciellt nu när man sitter och bävar inför snön som man vet kommer förr eller senare. I det här fallet var det tyvärr förr..

I någon skum "håll kvar sommaren"- dröm sitter jag nu och lyssnar på Billie the Vision och tänker tillbaka på resan ner till peace and love i somras när vi sjöng allt vi kunde innan allas humör förstördes pga alla jävla köer innan man fick slå upp tältet.
send me a man from argentina to make me the happiest girl in the world - jävligt bra morgonlåt! Dessutom peppar man ju lite extra inför bildlektionen på morgonen!
(nu spelas summercat. aah!)

coffee and billie - the perfect way to start the day!


Det inlägget skrev jag igår morse kring halv 6 tiden. Jävligt konstigt att det inte kom upp på bloggen..

Idag blir ännu en fixardag! Det som står på listan nu är:
Tvätta kläder (vilket jag ska börja med DIREKT när jag skrivit klart här)
Byta sängkläder
Rensa garderoben
Småfixa lite här och där så hemmet blir fritt från sånt där som bara ligger.

Sen kanske jag går en sväng till Amanda. Jag vill promenera:)
Nu blir det tvätt, hörs!

huvudlöss? nejtack..

Igår var det mössprovning och ALLA avgångsstudenter provade samma mössor, chanserna för att plocka på sig en eller annan liten jävel var ganska stora. Resten av dagen gick alla och kliade sig lite diskret i huvudet och pratade om löss och andra otrevligheter. Självklart hade ingen löss men som ni vet, så fort man säger "lus" börjar det klia i hela huvudet. Inatt drömde jag även om löss och när jag vaknade kändes det som om hela kroppen var attackerade av löss och loppor och en massa andra äckliga parasiter, det var så jävla verkligt att jag var tvungen att ringa min mentor och säga att jag inte kom idag pga av lusundersökningar.
Jag har aldrig haft löss så jag visste inte direkt vad jag skulle titta efter i spegeln så det lugnade ingenting att göra det! Så jag ruskade huvet över ett papper, men det kom bara lite mjäll. Så nu är jag lugn och huvet har slutat klia. PUH!

Så idag blev jag som sagt hemma så nu sitter jag i köket och har diskat och bytt katternas bajslådor. Lyssnar lite musik och är faktiskt väldigt rastlös. Ska ta mig en skitlång dusch snart och ikväll bär det iväg och köra vattengympa! Jag har provat det förut och det är faktiskt rätt roligt, och det känns inte lika jobbigt som vanliga träningspass trots att det tar väldigt väldigt bra! Dom andra i gruppen säger att det är mycket hårdare vattengympa en tidigare och det låter skitkul! Tänkte prova vara lite smalare till studenten och i fortsättningen så nu har jag slutat röka och börjat motionera. Way to go!

Nej nu blir det dusch och hårinpackning! Hörs sen!




inga huvudlöss här inte!

6 oktober - jävligt dålig dag!

Idag vaknade jag på pissigt humör, och det har mer eller mindre hållt i sig hela dagen. Att det snöar allt som går utomhus just nu gör inte saken bättre. Senaste dagarnas humör tyder på att den roliga veckan nalkas, fyfan.

Jag är en person som inte äger för mycket kläder, så att säga. Att tvätta som en idiot igår hjälpte inte till att hitta kläder att ha på sig idag. Sprang omkring 15 min imorse i underkläder och svor medan jag försökte hitta några rena, torra plagg att ha på sig under dagen. MÅSTE verkligen köpa nya kläder, men när fan ska jag ha råd med det?

Det är många saker som orsakar mitt dåliga humör; att vintern kommer snabbare än jag planerat, att jag är i ett förbannat stort behov av vantar, mössa och halsduk och andra varma grejer.. min garderob är fortfarande inställd på sommar/tidig höst. Skolan och alla läxor. Julklappsinköp. Att studenten ska va så jävla dyr osv osv.
Det stora problemet är nog pengar och tid. Och ork.

Funderar allt som oftast på att bara hoppa av skolan och skita i hela livet.. bara ligga hemma under täcket framför datorn och äta chips. Skulle va skönt. Synd att det inte funkar så.
Jag har inte råd med nya skor och nya kläder, samt julklappar och ändå ha nån liten peng att unna mig en kaffe nån gång, det har jag inte. Gruvar mig som fan för hur fan det ska gå i vinter. Inte kan jag fråga mamma om extrapengar heller för hon har redan gett mig så mycket att det känns dumt att tigga om mer. Det blev för många skulder denna månad, och nån öl för mycket. Blir nog nykter ett bra tag nu, dels för pengar och dels för att det händer bara samma sak hela tiden. Det är knappt roligt längre. Jag sitter mycket hellre och tar en kopp kaffe med mina kompisar och skrattar och skämtar som folk ist för att dricka alkohol, gå på fest med folk jag inte känner och inte skulle prata med om jag var nykter, gå på krogen och dricka ännu mer sprit för ännu mer pengar, dansa till dålig musik jag aldrig skulle lyssna på annars och sedan åka hem för att ligga och våndas i bakissmärtor dagen efter. Vad är poängen?
I helgen ska jag bara mysa och ta vara på mig själv. Behöver all energi till skolveckan och alla mina humörsväningar ändå, utan att slösa den på folk som ändå är dumma i huvet.

Jag känner mig bara så less ibland. Tappade tex. nycklarna på bussen hem från skolan idag. SKITJÄVLABRA!! Usch.. tänkte att jag skulle komma hem till en puss och en kram idag och bara få häva ur mig allt det dumma i världen till Göran som skulle klappa på huvet och trösta, men han var på lika dåligt humör som jag så där satt jag och lät tårarna rulla ner i min tallrik med korv och mackaroner, haha. Men det var skönt att ladda ur lite grann!

Just nu vill jag:
Gå på stan med mamma så hon kan köpa mig det jag behöver inför vintern
Städa garderoben (vill inte, men jag måste väl.. -.-)
Äta på kina med Göran
Se en bra film på bio, typ district 9 men den har jag redan sett tyvärr.
Gå långa höstpromenader utan att frysa
Vara en jävel på att planera så jag slipper denna jävla stress som alltid drabbar mig, förbannade jävla lathet.

OJ! vad mycket det blev.. fan va skönt att skriva av sig. 
Nu ska jag kolla på HOUSE och mysa med Göran.
Gonatt, höst imorrn!
 
är inte Dr House riktigt gubbsnygg?


Vardagslyx!

Sitter just nu och badar mina småfossingar efter dusch och 1 timmes step-up. Det är så skönt att träna! Det trodde jag aldrig, latfan som man e.

Känner mig dödslyxig trots att jag inte gör någonting alls speciellt.

Recept på mysigt vardagslyx efter träning:
Kasta sig i duschen och duscha varmt varmt varmt.
När du står i duschen, passa på att lägga en peeling eller ansiktsmask och ha den på medan du duschar.
Tvätta av masken efter duschning i kallt vatten.
Smörj kroppen allt du kan!
Gör i ordning en stoor kopp te och några mackor, gärna med favoritgrönsaker på.
Häll upp ett fotbad och sitt sedan och mys med en bok, framför tvn, vid datorn - vad du tycker är bäst!
Fila fötterna och smörj, sov sedan med strumpor. Du kommer få väärldens mjukaste fötter!

Självfallet kan man ju variera och göra vafan man vill, men just dedär funkar skitbra för mig och kommer bli en måndagstradition. Längtar redan till nästa måndag!

Nåväl, nu ska det börja filas på stenfötterna!
Gonatt, hörs imorrn! :D


Träning!


Har börjat städa lägenheten och käkat!
Nu sticker jag iväg och tränar lite step-up. E taggad som fan!

Hörs sen!


höststress

Oj Oj OJ(!) vad allt går fort!
Vi är redan inne på Oktober och jag är fortfarande fast i sommarlovet, eller jag kanske i ren desperation håller mig fast i sommaren för att jag vill behålla den en liten stund till? Igår snöade det, jag vet inte riktigt hur man ska ställa sig inför snö? Jag och snö fungerar inte alls. Vi kommer inte riktigt överrens.. Jag hatar snö och vinter, och dom hatar mig också. Det är INTE en slump att jag alltid halkar flest gånger av alla och alltid blir blöt.

När jag tänker efter vad vi har på skolan, inlämningar och läxor och annat som vi ska göra så blir jag helt yr..
Som jag sa till Emming idag: Det är talet och det är hit och det är dit och det är mössprovning.
Och det är exakt så det är! Det är så otroligt mycket nu så jag vet varken ut eller in. Jag ska sätta mig ner med en kopp kaffe och skriva en veckoplanering så jag hinner med läxorna som jag ligger lite efter med just nu, skärpning inför det tredje och sista året på gymnasiet.
Shit så fort åren gått! Det känns fortfarande som om jag går i ettan och allt är nytt och spännande.. förutom att inget är nytt eller spännande, haha. Kul med nya bildettor iallafall! Roligt att det fortfarande finns någonting kvar av linjen och några sökande. Är orolig för att linjen helt ska dö ut, fan va tråkigt det skulle vara! Det är faktiskt en jättejättebra linje som alla borde prova på! Haha ne, men alla som vill borde kunna få chansen att gå iallafall.

Det är inte bara i skolan stressen tar över. Jag har en miljon saker jag måste göra inom en snar framtid. Skriver en lista av några saker

- Boka tid på UM för att få p-piller, annars kommer det nog bli en liten Sima här snart (NÄRÅ!!)
- Göra en BRA  planering inför PAt och inte alla crappy kluddpapper jag gjort hittils.
- Kontakta Grevåker för att planera vidare utförande av PA.
- Städa den förbannade lägenheten
- Mata katterna (ska göras väldigt snart)
Osv Osv Osv

Haha sitter och pratar med Nath på msn! Vi är så otroligt viktiga!haha. ja vad ska man säga?
ja vad ska man säga? haha


Nu måste jag diska och plocka ihop lite grejer innan Göran kommer hem!
Hörs sen innan jag sticker på aerobicsen!

Myskväll

Har klickat omkring på olika bloggar en stund nu, så nu blir det myskväll med Göran och bessarna:)
Choklad och coca cola<3

Imorrn ses vi väl på bussen Nath?

Panderad fisk med spenatsås!

Min snälla pojkvän står för matlagning idag och bjuder på panerad fisk, stekt potatis och spenatsås! Åh vad gott det ska bli. Perfekt söndagsmat.

Helgen har varit väldigt bra, bortsett från otrolig bakfylla på lördagen, det kan ha varit min västa bakfylla (näst efter hultsfred07) nånsin!
I fredags bestämde sig jag och Göran för att åka in till stan och spendera kvällen på var sitt håll, med våra egna kompisar!
Efter att ha kommit in till stan och hälsat på Christian och Karl en snabbis gick jag ner och mötte upp Erika och Nath, köpte sushi och åkte till Jannica.
Jag kan säga som så, att det var inte igår jag gjorde mig i ordning inför kalaskväll tillsammans med 5 andra tjejer. En väldigt intressant upplevelse ska jag säga! Det var jag, Jannica, Karin, Nath, Roos, och Erica som satt i köket, otroligt opepp på kvällen eftersom vi alla ville lite olika när det kom till förfest och så, men det löste sig till slut. 
Det kom nå kompisar till Jannica och vi gick ner till Wikström där det hölls en liten men rätt mysig förfest i en av de mysigaste lägenheterna jag satt min fot i. Lite opersonlig men ändå rätt mysig!
Sandra K kom och joinade oss. Fan va kul att du också kom!!

Vi kom ner till krogen (G3) strax innan 23.00 och det var fanimig tajming på den ankomsten! 20 minuter senare var det skitlång kö som vi som redan kommit in kunde titta på. Dans, dans, sambooka (?), dans dans. Sen tog krogkvällen slut och jag liftade med Roos till Torvalla. Träffade Göran där och vi hälsade på Micke och spenderade natten där!

På lördagen vaknade jag, som sagt, av världens värsta bakfylla. Fyfan.. Micke skjutsade hem mig och Göran på eftermiddagen och sen blev det film, chips, cola och bara mysa och våndas.

Idag mår jag bättre, trots att det snöat idag. Som tur är smälte den bort! Tack och lov, några snöfria veckor till tack!


Ikväll blir det I Am Legend, har faktiskt inte sett den än, och myskväll med baby och katterna :)
Ha det bra!


RSS 2.0