hej

Nu blir det ner på stan med Hoppsan och Rosemarys baby!
Ikväll blir det mys med den lilla blonda :D

Robin Hagström <3

Titta vilken fin text jag fick av fina fina Robin på min födelsedag! Det blev lite grinOlles visa..

Grattis på 19-årsdagen Tina!

Ja, vad ska jag skriva? Harry Potter, Mumin, Isfolket,
The Big Bang Theory, Disney osv har alla hjälpt till och
forma dig och mig till vad vi är idag. Men ärligt talat har
du också haft en enorm influens på mitt liv, kamrat!

Våra TV-spelsmarathon som slutar med att vi båda är hesa;
våra oräkneliga fnatt som slutat med att vi båda börjat hyperventilera;
våra oräkneliga filosofiska samtal om konspirationer, magins hemliga
existens, Carlos försvinnande, Isfolket & mycket mer. Tack för de stunderna!

Du är den en av de ytterst få av mina vänner som jag aldrig har haft en
riktig dispyt med. Jag har behandlat dig orättvist och oschysst så många
gånger, men du har alltid vart god mot mig. Förlåt mig för de gångerna
jag har sårat dig, och tack för dom gångerna du har gjort mina
tämligen tråkiga vardagar minnesvärda!

Ha det så trevlig i kebabernas land med
din karl och se upp för bombattentat! :)


NU JÄVLAR!

Hohohohohoh

Nu har det packats för fullt och gjorts matsäck och annan skit som bara MÅSTE göras innan man ska åka. Vet inte riktigt om jag fattat att vi ens ska åka :S är inte särskillt pirrig.. men det lär jag väl bli precis när vi ska åka och råka spy ner hela planet eller nåt. Typiskt mig.
Ett under är att jag lyckats packat ner allt, precis allt. Så det är rätt nertryckt och det får väl inte plats ens en liten skalbagge till, men jag fick ner allt det viktigaste! Lite bra kanske jag är iallafall.
Hoppas bara att jag kommit ihåg allt. Det lär väl sluta med att jag glömmer passet och biljetterna och hela skiten. Typiskt mig.

Idag har jag jobbat min andra dag också! Känns asbra, trivs och alla är snälla. Tycker jag har gjort riktigt bra ifrån mig också!

Nåväl, nu ska jag irra omkring i lägenheten och se till att jag har allt med mig. Vi hörs väl när jag kommer hem :) HAHIHAHO

Hmm

Funderar på vad man ska göra tills man ska gå och lägga sig för att sen gå upp och jobba igen.

Har jobbat första dagen idag, 13 - 20.30. Det gick asbra, nu ligger jag hemma i soffan och är som sagt göralös så jag måste försöka hitta nåt att göra tills jag blir trött.

Gonatt.

joppie

Nu har han kommit hem!


Äntligen!

Nu ska jag iväg och möta Göran vid bussen!
Jag har faktiskt gjort allt jag skulle göra idag, om än inte med ett särskillt glatt humör -.-
Jobba imorrn och på fredag och sen blir det Alanya <3 Fucking A!

Askungen eller AS-kungen?

Åh vilken fantastiskt skön och vilosam dag man vaknar upp till idag! Ne. Eftersom jag - mitt latas - skutit upp städning i 1000 år måste jag råstäda idag, och fort så in i helvete också för i eftermiddag kommer Göran hem. ÄNTLIGEN! Men just nu tycker jag han kunde varit borta lite till så jag slapp städa idag. blä.

Nu ska jag skura golv lika snyggt som Askungen..

.. men det lär väl snarare se ut såhär.

Tack och lov för mina älskade finnar HIM som hjälper till och peppar via sin sjukt bra nya skiva Screamworks - Love in theory and practise. <3

Em


Idag åker jag och hälsar på Emma i strömsund! Sen blir det hem och fli upp här tills Göran kommer hem imorrn!

I'll miss you when I wake up.

Idag har varit en bra dag, trots skitväder och en cphjärna som inte fattade att det faktiskt var röd dag idag vilket resulterade i att Hoppsan missade bussen. Eller missade och missade, det kom ingen buss!
Annars har vi degat, tittat på film
Lilla sjöjungfrun
Alice in Wonderland
Snövit
Bara mysfilm alltså!
Sen har vi promenerat till Robin och spelar Mariokart, vilket Nathalie SÖG på. Jag varvade henne mer än en gång. Nåväl, hon gav ju inte upp iallafall haho!
Ne fy fan, jag är så trött att jag får ligga och kisa allt jag kan så jag avslutar nog nu fast jag har mer att skriva.
Gonatt!





dumt.


Idag är det inte sol. Då ser jag ut såhär.

Hoppsan!


Här ligger jag och Hoppis i sängen och ska till att sova efter världens sämsta skräckfilm! I övrigt en kung-dag med solsken, HIM, Robin, Hoppis och lite städning!
Fan vilken jäävla bra dag! Fan vilket jävla bra väder! Vi gillar't.
Onsdag nu tack.

Emma Strindlund - Tjalalalala


KOM TILL HAMMERDAL OCH VA MED MIG!

Glader påsker!

Som det gamle Per Morberg sa.

Igår bangade jag fest och tittade på Pirates of the Caribbean! Det var nice att bara ligga här och mysa med mig själv! Saknade några vissa tjejer litegranna, och framför allt jävla GÖRAN som bara är i Italien hela tiden:(
Idag är det samma fittväder som igår. fitt. Vill va med Hoppis. Vill ha sommar. Vill krypa in i drömmen jag hade inatt för den innehöll både hoppis och sommar! Dessutom va jag skitsnygg och smal :P
Påskmat hos mamma ikväll! NOMNOM.


Två hårda kvällar!

För en latoxe som kör krogen ungefär en gång varannan månad så är fan två kvällar i rad en ren orgie!

I onsdags åkte jag till Emma där vi började dricka öl och sminka oss, sen drog vi till Jannica där Nathalie och Jannica var, klockan var typ 8 på kvällen. När vi kommer in i lägenheten springer Jannica förbi i BH och leggins och gnäller "jag HATAR kläder!". Så jävla fult :P
Väl nere på Larrys blev det dans, shots, drinks och roligt folk. Roligt folk som fan! Emma och jag blev internationellt raggade av en fransman och en italienare. Inte för att vi pratade men dom dansade på ett sånt där sätt som man inte kan missförstå. Vi tog vår tillflykt till högtalaren!
När vi dansat oss trötta och fötterna trasiga känner vi den bekanta fyllehungern så vi går till 8ball, ett ställe vi blev tipsade av på Larrys. På "visitkortet" eller vafan man ska kalla det stog det "öppet ons - lörd 10.00 - 03.00. Pizza, Kebab m.m... 60:-"
Tror ni att det var sant när vi kom fram? ICKE! Vi kommer in och börjar beställa en pizza varpå vi blir avbrutna av "Neeej.. men vi bakar inga pizzor nu.. Ni får ta en som är klar.. " och då menade han EN SLIZE. EN SLIZE FÖR 35 spänn!! Visst, det gick väl bra fast jag va irriterad som fan. När vi sitter ner och äter kommer det in ett gäng och DOM får beställa pizza. Så när vi ätit upp går jag och regelrätt skäller ut han i kassan. Ondskan släpptes lös på 8ball. Det hela slutar med att jag får en ny pizzaslize gratis bara jag går därifrån. Så okej då :)

Igår var jag också tvungen att gå ut. Åkte hem tillsammans med Emma med 12bussen. Låg som en zombie i soffan em bra tag innan duschade och gick till Marie och vi tog bussen in till stan 17.40. Sen drog vi till Amanda som flyttat till frösön där vi började dricka vin och sminka oss! När vi blivit lite vingliga tog vi bussen till Amandas bror och satt där och vinade och lyssnade på Pink Floyd och sen tog vi en taxi till Plaza! Amandas bror bjöd oss på var sin shot, självklart drog jag en tequila och sen dansade vi. Och dansade och dansade och dansade! Träffade även Italienaren från onsdags igen på g3, fast nu pratade vi och han verkade smart och var intressant att lyssna på! Inte sliskig och äcklig och raggade. SKÖNT att kunna prata med folk som inte ser en som ett villebråd.
Efter lite strul tar vi en taxi till frösön och kommer hem ungefär 3 på natten.
Idag, upp kl 07.00 för att ta en taxi ner på stan efter som det tydligen inte går stadsbussar på morgonen på långfredagen! Och vi tog 8.15 bussen hem.

Idag - TV!!!!!!!!!

RSS 2.0