kvällstankar

Hoppade ut ur duschen för nån minut sen, skönt att bli av med svetten och mjällen. För en stund iallafall! Idag har varit skön. Skönt att träffa tjejerna igen. Saknat dom!
Efter skolan blev det Matilda, och det var ett gäng där. Ett gäng dansare, jag som känner dom så väl. Närå. Jorå.
Nu har jag och Göran skrivit ut biljetterna till turkiet också. Ååh vad skönt att få åka iväg. Längtar livet ur mig.
Synd att jag köpte en bikini som inte var lika snygg på mig som på tjejen på HMs hemsida. Fitt.

Till vänster har vi så som jag tänkte att man ser ut i bikinin. Till höger har vi sanningen..

..varpå jag gick omkring med samma min som krokodilen ovanför.

Gonatt!

bloggbajsarTina

Jag vill väl inte va själv! Jag vill va med Nath, Math, Janc å MOQVIST! Och ha en cigg skulle va gott.
Eller så vill jag va med Göran. Och sitta naken under fläkten :)
Jag älskar att va naken med den jag älskar!
Nu blir det nog inga mer inlägg ikväll. Jag lovar! nästan.

eller ja, eller va, eller hur?

wow. jag har så många ord jag vill skita ur mig i bloggen, men vafan! Det blir ju bara stopp och rännskita samtidigt av alltihop! Borde lära mig bli lite poetisk och linda in sanningen i vackra ord, men jag är lite ful i käften och inte så finkänslig så det ser mer ut som världens bordlurk som försöker säga nåt vettigt men det blir bara "fjånghette i fyyr tiim"
Jag längtar efter klassen! Speciellt ni fyra kungliga!
Och annat spännande på skolan :)
Fan/Bra att det snart är slut, jag vet inte.


tack!

Säger stortacken till Hoppsan som fått med sig böckerna hem :)

Skön dag!

Eftersom jag bara drack 3 bärs igår så mådde jag exemplariskt när jag klev upp idag! Hittils har jag inte gjort särskillt mycket viktigt! Har köpt cashewnötter och mörk choklad och coca cola och sett Pineapple express igen, en sån sjukt rolig jävla film! Skulle kunna se den hur många gånger som helst. Nästan.
Nu är det Wipeout och sen är det natten!
Hoppas ni haft en bra helg :)

Tävling som jag måste vinna med er hjälp :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Evigt fitteri

TV4 upphör aldrig att förvåna med sin värdelöshet. Satt bänkad framför körslaget igår enbart för att se Ralf Gyllenhammar få lite snurr på alla käcka, snälla och helt jävla fjantigt korrekta idioter som annars är med i programmet. Och vad händer? JO! "Laget som sjunger vidare är.... TEAM GYLLENHAMMAR!" JAAAAAA, tyckte jag! "..eh.. det blev fel, det är Team Rongedal som går vidare" Jaha? Ja, evigt jävla fitteri helt enkelt. Den där jävla fjantbögen Niklas Strömstedt kunde väl åkt ut? Mer meningslös person har väl sällan funnits. Eller den där nollan från lambretta och hennes tjejkör. Nej, förstås ska den enda behållningen i programmet åka ut. Den enda anledningen att titta. Nu ska jag för evigt bojkotta tv4. Inte för att jag missat nåt, för det går ju bara matprogram och Beckfilmer ändå.


Härligt!

Har nyss suttit och avjutit en öl samtidigt som jag lyssnat på HIMs nya skiva Screemworks - love in theory and practise. Jag måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad! Trodde absolut inte att det skulle vara så bra som det faktiskt var. Har för vana att bli lite besviken första gången jag hör nya låtar, så jag hade förberett mig på det, men det var faktiskt skitbra! Lite mer upptempo och "gladare" låtar eller hur man ska säga. Inte lika deppigt som deras tidigare. Jävligt jävlig bra! Lyssna allihop!



Vi säger dessutom grattis ännu en gång till prinsessan Hermelin som fyller 21 :)

.-

Idag ska jag inte göra ett skit! köpa lite gogatta och titta på tv antar jag!
Idag grattar vi även Orb som blir 21 :)

NUSÅ!

Nu är resan bokad!

Klart å betart

Nu väntar mys med mig själv i soffan medans Göran dricker öl! Imorrn ska jag skrika allt jag kan när han e bakis:)

Bestyr

Nu ligger jag i soffan och tittar runt efter roliga bloggar osv. Har städat ihop min BOMB av kläder i sovrummet så nu ligger det mesta i garderoben, visserligen intryckt och osorterat men ändå. Resten är i tvättkorgen som är överfull och litegrann i tvättmaskinen! Hatar att tvätta. Det kan vara det tråkigaste som finns. Hänga tvätt. Skitgöra.
Ikväll blir det myskväll och hyrfilm. MYS! Det var längesedan jag låg hemma och tittade på film i lugn och ro en fredagkväll.
Cesar Milan på tv! Måste ses!

Senare ska jag byta sängkläder, också det tråkigaste jag vet, och åka till Strömsund och hämta mitt pass på polisstationen! Nu är det verkligen inte långt kvar:D
Ikväll bokas resan!

Vill förövrigt att Hoppis ska ringa så jag får höra allt om Skäggmannen!

sweet dreams

Drömde om Mr Edward Cullen inatt, så nu e jag lite kär och pirrig! Hohohoho!



Vaknade (fan fan fan) för en timme sen typ, och nu ryter lejonet efter kött. Hungern river min vargabuk osv.
Skitväder idag igen, men jag är glad som en lärka iallafall för igår fick jag mig ett gott skratt med mina kompanjoner, och idag bubblar planerna upp! Än så länge som små frön, men dom ska växa och frodas så dom inte kan gå fel.
Idag måste jag åka till jävla Strömsund och hämta mitt pass. Om jag får nåt sms lr så vill säga. Vet inte riktigt hur man ska veta att det är klart? Kanske borde ringa och fråga. Ja det borde jag.
Och idag ringer min chef för att säga när jag kan börja! Nu jävlar vänder det!
Och idag ska vi beställa resan!
Utropstecken!

Som sagt, frukost - NU!

1234

Bra dag.
1. Målade som fan idag
2. Kaffe
3. Lokalbedövning
4. Titta på babykläder
5. Lunch på samuraj med Sara och Andreas
6. Hem
7. Kaffe hos Marie
8. Barnvakt 20 min
9. Hem och kramas
10. Gör världens godaste mat
11. Möter Robin på bussen - ska va borta en stund
12. Nostalgitripp med Robin och Janine
13. 2.5 timme senare komma hem
14. Dusch
Nu - Sängen!

Gonatt!

hej världens bästa dag.

Idag, vaknade av mig själv (07.38) och tvingade mig att somna om igen. Vaknar på nytt (ca 8.30) av en puss på kinden och frukosten står på bordet. Underbart.
Sticker till banken (ca 10) och fixar VISAkort. Går sedan upp och hälsar på Marie och hennes två underbara ungar Anton (5) och Alice (2). Leker lite, dricker lite kaffe, kramas lite, torkar lite tårar, matar lite, byter lite blöja. Sen blir det påklädning av barn, omständigt men fan va jag har fallenhet för mammarollen. Tror jag ska bli det nån gång. När vi till slut fått på barnen kläder, fixat till knölar på strumpor och vikt över vantar så går vi till lekparken där vi åker lite kana, klättrar lite klätterställning, gungar lite gunga och leker kafé. Sen går vi upp till mig och fikar äpple på balkongen i solen!
Hur skönt som helst.
Sen när dom gått hem till sitt diskar jag lite och letar lite jobb på platsbanken, blir förbannad över min hopplösa och framför allt jobblösa framtid och skriver hatiska och arga blogginlägg.
Rycker upp mig och börjar knåpa på ett CV, känner mig lite produktiv och duktig. Tyvärr blev det inte klart för jag var tvungen att försöka få tag på referenser, men ingen ville svara. Jag ringde visserligen inte heller.
Får ett SMS som säger att mina kläder kommit till ICA, det är bara att hämta ut.
Får ett nytt SMS av mamma som skickar iväg mig till Åshamra för att söka jobb, dom behövde vikarier. Så jag klär på mig och promenerar men HIM i hörlurarna upp och har en "anställningsintervju". Jag sätter ordet inom citattecken eftersom riktiga anställningsintervjuer säkert inte går till så som min gjorde. Men hur som helst går jag därifrån med ett flin brett som en bergvägg hem och nästan dansar och sjunger mig fram. Jag får förmodligen börja provjobba i påsk! Och för att använda chefens egna ord: "Om det inte är nåt som du själv känner att du inte vill jobba med, så kan jag nästan garantera att du får jobb till sommaren, och även hoppa in lite innan."
HÄRLIGT!
Ge mig nu ett Woop Woop allihop!

nu jävlar

skrivs det CV så jag ska skicka till alla i världen. INGEN går säker! Nu ska jag ha ett jobb.

-

Nu händer spännande saker! hohoho!
anska ful dag på skolan idag, gömde oss och letade efter samma person. Vi är bra jävla fula!
Snart snart snart beställer jag och Göran resan utomlands till värmen! Aaah! Längtar livet ur mig.
Måste fråga mamma om pengar till jeans.

Simpsons nu. Marabou premium 70% med pistaschenötter <3

Sol

Sitter mätt och belåten i soffan och tittar på när Göran spelar The Saboteur. Ett spel som handlar om en fransman som försöker bekämpa nazister typ.
Idag har jag promenerat i vårsolen! Hur skönt som helst att äntligen känna nån värme. Sen gick jag upp till Marie i hennes nya lägenhet. Jättefint hade hon fått det, fast hon inte var riktigt klar. Vi satte oss och solade på hennes balkong. Åååh vad härligt att solen äntligen tittar fram!
Och snart åker jag och Göran utomlands! Längtar ihjäl mig. Och snart får jag även min bikini jag beställt. Hohoho!
Kaffe och Nathalies Lukasröst nalkas imorrn på skolan! Och jag ska höra allt. ALLT. om helgen!


Strålande söndagmorgon!

Vaknade som en liten prinsessa för ca en timme sen. Låg och väntade på att Göran skulle vakna så jag slapp vara själv. När han inte gjorde det klev jag upp och nu håller jag på att göra frukost! Det blir ägg, mackor och mjölk och flingor! Det är så jävla gott.
Idag ska jag inte ligga inne och feta, utan idag blir det en dödspromenad! I skinnjackan! Älskar skinnjackan.

Just nu hade jag gett ganska mycket för att få sitta hos Jannica och höra snacket om gårdagen! Som jag förstår utvecklades det till det bra hållet, på ett intressant sätt. Men vi får väl prata ihjäl världen om det imorrn på skolan. Men skönt att sitta på i Jannicas port i solglajjer och vara glad för att man är den enda som inte är bakis. Haho!
Började se en bra film igår. The Road, med Viggo Mårtensen. Den var bra, och jobbig att se. Se den! Speciellt Karin!

Nåväl, snart är äggen klara så jag ska väcka min lilla man som ligger och snusar i sängen!
BRA DAG!

jd

Efter en dag med ett förfärligt mående ligger jag och Göran och tittar på tv, bra kväll!
Bra kväll igår också, blev lite full bara!

i love my phone

Fredagssysslor avklarade:
Dagens första bärs - CHECK!
Passet - CHECK!
Middag - CHECK!
Dusch - CHECK!
Städning - inte så check.

Göran sitter och spelar piano på sin iphone som han kopplat till stereon. Underbart ljud. Själv sitter jag och fryser om tårna och måste gå på toa men jag vill inte riktigt.
Nyss tvättade jag en maskin utan att slå på vattnet, det gick sådär.
Ikväll? Ja vad gör man?
Antagligen inmundigar rusdryck. Men med vem/vilka? Var då?
Spänningen är olidlig.
Idag är jag ganska snygg också.

en liten btw.

Kollar på troja, ganska blödig film. Ganska kass.
Nu vill jag att Göran kommer hem. Är trött på att vara själv.
Visserligen gick robin för en liten stund sen bara, men jag vill vara med Göran.

dunno

Att dricka en torsdagsöl kl 21.58 en torsdagkväll pga uttråkning och avundsjuka. Friskt beteende? Jag vet inte jag.
Den är iallafall god.

Howard, mama's a rolling stone

Jag och Robin tillbringar torsdagskvällen med att titta på The Big Bang Theory, världens absolut bästa serie!
Hade hoppats på att träffa Janine också, men hon tittar nog på Sveriges värsta bilförare. Suck.

Morgondagens checklista
Diska
Tvätta
Städa
Åka till Strömsund och fixa pass, samt köpa dukar på Dollarstore

Det är väl det viktigaste som ska göras imorgon!
Idag har varit en bra dag. Bäst var stan med Jannica.

Gonatt skitsnack

Åhrå.
Nu ska jag hoppa in i duschen (fitt) och bli ren och fin. Jag orkar väl inte va ren och fin? Ännu mindre orkar jag leta fram nåt vettigt att ha på mig imorrn, men om jag gör det nu så kan jag sova en stund längre imorrn. Vem kom på att man skulle va snygg? Jävla pucko.
Egentligen vill jag bara dra av mig ett lager hud så all smuts och dålig lukt och klibb försvinner och gå och lägga mig i en renbäddad säng. Men inte ens det har jag orkat gjort på skandalöst länge. Tänker inte berätta hur länge, men att det är ett kvalsternäste det är säkert! Fan va jävla ofräsch och äcklig jag är ibland, men det syns ju inte på ytan så då gills det väl inte?

Saker jag önskar hänt tills imorrn bitti:
Mirakulöst tappat 10 kilo vikt och fått fina, fasta pattar
Det är fredag
Göran har klivit upp 1 timme före mig (utan att jag vaknat) och köpt tulpaner och gjort storfrukost
Det är 10 plusgrader ute och all snö på balkongen har smält + strålande sol
Folk anser inte att man är alkis om man tar en öl innan 12.00
Snälla stadsminister Reinfeldt har dubblat studiebidraget
Mitt hår har inte blivit tvättat på över en vecka, men är varken fett eller smutsigt
Kenza skänker mig sin garderob för hon har råkat köpa allt hon äger i min storlek
Även alla hennes skor
Katterna har lärt sig skita och pissa på toaletten
APRIL APRIL! - säger The Gitt (min mentor) och hon erkänner att hon bara lurats när hon gett mig uppgifter jag missat. Självklart har jag lämnat in alltihop
Jag får jobb på dagis över sommarn och framåt

...

Äsch idag har jag nästan inget att skriva om, men imorrn behöver jag kaffe och pratstund med tjejerna. <3
Snart snart snart bär det iväg till värmen!

BRB - godis


WARNING!



Magsjuka upptäckt idag!

Inte hos mig men hos en nära vän, så här tar vi inga risker! Nu låser jag in mig tills jag vet bestämt att det absolut inte alls finns nåt sånt virus i min kropp!
Känner mig illamående och klen, men inga uppkastningar än så länge. Hoppas det håller sig så.
Hälsa Reinfeldt från mig!

SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA (typ) 80 DAR!

Nu har jag min mössa. Nu är det dags!
Just nu ligger jag i soffan helt jävla slut efter dagens strapatser. Saknar min man litegrann också. Är galet trött, men faktiskt glad!
Idag har jag hunnit måla 2 tavlor efter flera 1000 års uppbehåll, och jag har mått allmänt bra idag. Har försökt ta tag i två viktiga saker idag, men inget gick pga ändring av tid och datum på möte och ändring av lokat. Varför just precis när jag faktiskt gett fan i att skuta upp allt då funkar det inte ändå? Helt otroligt.
Senare på aftonen gick jag till min mor och tänkte äta någonting gott som jag slapp laga själv eftersom jag inte ville äta fiskpinnar eller korv, vilket är det enda vi har hemma i vår frys just nu. Men gissa vad jag fick sätta tänderna i? Fiskpinnar och potatismos.
Efter det gick jag ner på UG och fick ett band bokat till studentbalen, och sen blev jag kvar. Efter en stunds prat om gamla fula minnen från kära Grevåkerskolan med Timo satte vi igång med ett spännande parti TP! Han vann. Men det gör inget.
Guldpunkten under spelet var hans mor Deanne som sa en så ful grej att vi knappt kunde vara seriös längre.
jag - "Vilken dag har VALBORG namnsdag?"
Deanne - "Va sa du? VOLVIAN?"
Hon sa antagligen Volvian eftersom det är ett namn som finnt och är vanligt förekommande i samhället.

Ack ja.
Efter 12 timmar i Östersund och på buss mellan Hammerdal och Östersund ligger jag som sagt i soffan och tittar på Boston Tea Party.
Snart ska jag borsta mina tänder och somna i soffan tills Göran kommer hem. Man vill ju inte ha mommas tänder? hoh!

Volvian.

Gonatt!


Dinner and roses





Det var slut på tulpaner så jag köpte rosor istället.
Har precis avnjutit en fantastiskt god middag bestående av lax i creme fraiche med citronpeppar, vitlök och dill. Och dillstekta potatisar till! Hur gott som helst!
Ikväll blir det en lugn kväll så jag och Göran har laddat upp med chips, läsk och nötter.
Hoppas alla haft en bra lördag!
Själv har jag promenerat lite och passat på att kasta lite skräp på tippen, kanske inte låter så härligt men bara man får lite vårsol på sig så blir allt bra!
Melodifestival ikväll?

Eh tja!

Tänkte bara snabbtipsa om fabianskarp.blogg.se , frän blogg av frän tjej.
hej!

Tänk för att idag är det lördag!

Och idag är det sool!
Då måste jag ut och känna mig lite vårig.

Nu sitter Rhodin och spelar gitarr till vänster om mig och Göran spelar Sonic brevid mig. Katterna är lugn och snäll, tack för det.
Jag saknar Karin jättemycket idag. Och igår.
Nu ska Rhodin och Ministern åka härifrån! Ministern ska flytta till stan och några hjälper till. Men inte jag och Göran, vi ska bara myysa idag!

För tänk för att idag är det lördag!
Och idag är det sol!
Idag ska jag köpa tulpaner.

-.

Det är så roligt att det får vara nystädat länge! det är redan katthår överallt. blä.

JAJA! Nyss hemkommen från ström där vi inhandlade rusdryck att inmundiga om en stund, Emma och Robin kommer över så det blir kanon!
Har beställt 81 bilder från fujifilm så snart blir det till att pyssla och knåpa ihop ett album! Kul som fan :D
funderar även på att resa till varmare breddgrader när påsklovet kommer. Hmm Hmm..

Sådär!

Har just varit och ätit en räksallad! nomnomnom.
Nu sitter jag och smälter maten och pratar med Sara på msn, blir mycket bebisprat nu! Hon får ju som sagt en lite knodd i september. Det längtar vi efter :)
Annars idag blir det fortsatt städning och sen ska jag bara slappa järnet! That's what lovs are for :D

Jag vill inte dammsuga.. vill inte vill inte vill inte.. MEN! Det måste ju göras. Så det blir till att slå på lite musik och göra det fort som fan så jag slipper sen.
Herrå!

eller ja.

Nu e jag hemma från Trondheim och hungrig som fan! Men jag är inte sugen på nåt som ligger i vårt kylskåp. Blä. Jag vill ha en sallad.
Nu städar jag. Det är väl inte så kul.

Viktig dag!

Klev upp, inte helt utan kamp, och drog mig på skolan. Vi hade lektion i typ en timme. Det kändes väldigt värt förstås.
Nu sitter jag, Isa och Tobeo i datasalen och väntar på att matan ska öppna. Det blir hamburgare idag! Hoppas det är gott, det var ett tag sen jag åt det på skolan.
Annars så väntar dammsugning och födelsedagsfirande och myskväll. Det ser jag fram emot! Vissa av sakerna iallafall.
Kanske ska försöka ta mig iväg och simma lite ikväll också. Jag vill. Jag vill. Jag vill.
..men jag lär väl inte orka. Jävla lata person!
Fick en fin bild på Anja och Ellen idag. Jag vill också!

Snart läggdags!

Sitter och dricker en kopp te och ska snart gå till sängen, för imorrn MÅSTE jag verkligen iväg på skolan.
Har inte orkat gått på skolan denna vecka. Vet inte varför, men jag har varit så otroligt omänskligt jävla trött! Jag har sovit hur mycket som helst! Och jag är trött ändå. Skumt. Men imorrn gäller det filmkunskapen, så jag måste ta mig iväg. MÅSTE MÅSTE MÅSTE!
Inte bara måste jag ta mig iväg på skolan, jag måste börja ta hand om mig själv. Jag tar mig själv för givet och det funkar inte.
Så nu ska jag gå och tända lite ljus i sovrummet och krypa ner under täcket med en bok. Kanske Barabas? (närå) eller?
Det blir nog Lucifers kärlek. Jag antar det.

Imorrn ska jag göra en lista på en massa saker. Nu får det fan vara nog med gnäll och hopplöshet! Nu får jag sluta sitta och tycka synd om mig själv för att världen är dum (vilket den verkligen är också) och ta tag i det jag vill ha gjort själv.

Vår!

Idag använde jag för första gången i vår min skinnjacka. Det var inte så jävla smart eftersom det drog ganska kallt, men förbannat skönt att kunna gå ut utan att frysa ihjäl. Och jag behövde även solbrillor och det var hur härligt som helst!
dammtorkning av vardagsrum har även stått på dagens lista.
Nu ska jag ringa Robin och fråga om han vill promenera!

Jag längtar till solen!

Usch. Jag längtar till gräs, till fåglar, till solsken, till värme, till shorts, till småskor, till solbrillor. Jag vill stoppa undan allt vinterskit. jag vill inte behöva ha 100 par byxor på mig varje dag för att inte frysa ihjäl.
Jag funkar inte riktigt när det är vinter och mörkt.
Snart får jag funka igen.
Idag luktade det nästan vår.

Btw, fin dikt:

Jag köpte min kärlek för pengar,
för mig var ej annan att få,
sjung vackert, I skorrande strängar,
sjung vackert om kärlek ändå.

Den drömmen, som aldrig besannats,
som dröm var den vacker att få,
för den, som ur Eden förbannats,
är Eden ett Eden ändå.

Gustaf Fröding

Lyx

Imorrn blir det teater kl 12! Sen är dagen slut!

middag

Nu ska jag kasta in en tvätt i tvättmaskinen, byta tampong och sen gå till mamma ock äta. MÅSTE på dollarstore imorrn. MÅSTE köpa målardukar. Jag HAR faktiskt inspiration. Ganska mycket också! Ganska fränt också.
Hoppas att någonting blir klart och bra till slututställningen.
Efter maten kanske jag ska träffa Amanda! ROLIGT!

Är jag bäst eller är jag bäst?

Inte nog med att jag försov mig, tro inte på fan att jag missar bussen in sen? Så nu får jag sitta här hemma och rulla mina tummar. Får väl inte heller nån skollunch för det hinner jag väl inte med. Jag tycker inte om mig själv ibland.
Sen när jag kommer hem igen måste jag vara själv. Igen. Jag vill väl inte va själv. Det är det tråkigaste jag vet! Och jag måste laga mat. Själv. Åt mig själv. Det vill jag väl inte heller göra. Skitliv.
Och anledningen till att jag missade bussen var för att jag inte har nåt att ha på mig. Alls. Måste ha strumpbyxor idag och det vill jag inte alls. Jag vill ha jeans lr jeansleggings eller leggings. Men det är hål i alla mina sånna. ALLA. Hur är det möjligt? Antagligen enligt lagen om allts maximala jävlighet så måste de väl gå sönder samtidigt som min ansiktstvätt och ansiktscreme tar slut, och då jag har sjukt mycket räkningar och endast har 237:- kvar tills den 30e. Och dom går åt på lördag. Jag måste till och med låna pengar av mamma. IGEN. för att kunna ta mig med tåget till norge.
Det suger verkligen kuk att inte ha nåt jobb och att vara så förbannat otursförföljd.
Och jag vill börja röka igen också, men det har jag väl absolut inte råd med!
Vill inte ha damm och katthår på allt jag äger, men det kan jag väl inte göra nåt åt. Luddet och katthåren går inte ens bort i tvättmaskinen. Varför då? Kan nån svara på det? Jag vill ha RENA kläder, inte bara blöta.
Tack för min klagostund.

Inredningsfeber

JAG DÖR!
Jag vill bara sitta och slita tapeterna från väggarna, kasta ut all skit vi har här hemma. Speciellt köksbordet från helvetet. Jag vill gå i inredningsaffärer och skapa ett vackert och rogivande hem som samtidigt hör ihop. Inte bara några fina saker här och där blandat med bokstavligen skit man fått av föräldrar.
Jag vill kasta ut allt porslin och alla bestick. Ja nästan iallafall. Sen, när lägenheten är helt tom på grejer. Eller ja, nästan iallafall. Då! Då ska jag storstäda allt så det luktar gott, är rent och fint och helt dammfritt.
Sen ska jag inreda det fint och perfekt. Jag vet nästan hur jag vill att allt ska se ut.
Hjäääälp!
Hur ska jag har råd med allt jag vill?
skitliv.

Eller?

Eller ska jag promenera en lång jävla stund istället? Synd att det är så förbannat mycket snö att man inte vill gå ut förrän allt smält bort.

Sex and the city

Det är otroligt hur en sån tjejserie kan vara så bra, och få en att må så bra. Sex and the city är ett måste när man är ensam. Just nu är jag ensam.
Nu börjar Top Model. Det är också bra. Idag vill jag ha lax och avocadosallad. Tyvärr är jag näst intill pank så det går inte. Jävla pengar. Jävla räkningar. Jag tror inte riktigt att Gud vill mig just nu.
Ändå fast allt är skit ekonomiskt sett så ligger jag och längtar efter sommaren, och planerar resor och grejer man bara måste göra. Och tittar på vårkläder och sommarkläder och träning och solning. Allt för att vara hur snygg som helst i sommar. Men hur brukar det egentligen bli?
Om två timmar ska jag iallafall bege mig till sporthallen för att vara med på aerobicspasset. Imorgon ska jag simma och på onsdag blir det vattengympa. Jag ska verkligen prova att göra allt det här iallafall. Hoppas jag inte kommer hitta på en massa ursäkter. HOPPAS!
Wish me luck

9

Såg en asfrän film igår, 9! Alla borde se den, hur frän som helst och lite smågullig men ändå inte barnfilmsgullig. Tim Burton är producent, otippat va?
Mysig film.
4 av 5!


RSS 2.0