Marie

Tänkte bara visa hur fin Marie var med ansiktsmasken på!




Ikväll kommer Emma förbi en sväng till så vi får se vad som händer :) Imorrn är det självfallet jobb igen, suck. Men hoppas på att det är värt det när löningen kommer!

typisk tjejkväll?

Nu är jag inte van vid typiska tjejkvällar, men jag antar att det var nåt sånt vi genomförde igår. Kring 7tiden kom Emma och Marie till mig och vi köpte lite gosaker som jordgubbar och ALKOHOLFRI cider. Sen la vi på ansiktsmasker och målade naglarna och tittade på sex and the city. Rung 9 åkte Marie hem så jag och Emma hade nostalgitripp - O.C säsong 1! Eller ja, vi tittade på två avsnitt för när man är vuxen måste man jobba klockan 7 på lördagmorgon så jag var tvungen att sova nångång. Men inte fan gick jag och sov när Emma gick hem vid halv 12 tiden. Jag, mitt ambitiösa arsle satte mig och skrev ett CV! Jo för jag ska söka jobb till veckan, fan va jag kan!

Nu idag när jag jobbat klart och rullat hår på alla tanter ligger jag efter en kebabrulle däckad i soffan. Emma vill göra nåt. Jag är tröttare än Gudjävel. Nåväl, ska dra en powernap och ssen går vi se hur det känns :)


Görans blogg

http://ulfjanssongorillan.blogg.se/

Pethrii-flyygaren


fan va trött jag är.
vafan gör alla i helgen? jag jobbar till 12 på dagen varje dag så inge yran för mig. Nån kvar i hammerdal eller nåt som vill vara med mig? Kom igenrå?

Tävling som jag måste vinna med er hjälp :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Jag kom, jag såg, jag stråkade

Det blev ingen film ikväll. När jag skulle hämta Robin på dagis var han inte där utan när jag ringde honom skrek han "NE JAG HÅLLER PÅ ATT SKYNDA MIG, VI SKA PÅ STRÅKET! BUSSEN GÅR SNART!" Så jag fick väl skynda mig allt jag kunde och så satt vi på bussen in. Peppen var sådär men inte skitbra, eller skitdålig. När vi kom in möttes vi av Erika och Erika. Vi gick över hela jävla stan fram och tillbaka och kom till slut till stråket så var det tusen folk överallt. Jag och Robin tappade peppen direkt och gick till Robins syster Nathalie och var med hennes kompisar till bussen gick hem 22.10.

En sådär kväll. Skulle hellre tittat på film men nu vet jag ju på allvar att jag INTE gillar stråket. Blir inget nästa år. Usch.

Tina - Stråket. 0-1.


Guldväder!

Idag är det verkligen guldväder! Det har varit strålande sol, inte ett moln på himlen och ca 22 grader i skuggan. Och jag har jobbat. Åter kommer mitt problem med Gud upp. Herren måste verkligen hata mig. Nåväl, det har gått ganska bra iallafall förutom spindelbett och att en tant rymde för nån idiot till personal hade låst ut henne på altanen. Men det gick bra, och inga skador skedd!

Min kära pojkvän har tinat köttfärs så det blir köttfärssås och spagetti idag. INTE FY SKAM. Och inte igår heller. För övrigt har min kropps odör gått över till oacceptabel idag då jag tvingats suttit i världens varmaste kläder ute i solen. Men det fixas snabbt med en dusch! Och efter dusch och mat ska jag gå på dagis och hälsa på Robin och sen va med han ikväll. Öh. Hejdå :)
Helgen bjuder på jobb jobb jobb iallafall..

Inception



Kolla bilden. Verkar det inte vara en hur frän film verkar det inte vara? Jo, det kan jag berätta att det var! Den var kanske den bästa film jag sett på läänge. Men det har varit mycket bra film på slutet så det blir lite svårt att säga den bästa. Men helt klart EN av dom bästa! Jag fastnade från och med första scenen och sen bara satt jag fastnaglad och vågade knappt blinka för att jag var rädd att missa nåt. Handlingen var sinnessjukt bra och sådär skönt konstig. Som en våldtäckt på hjärnan. Konstigare och konstigare och man hörde riktigt hur allas hjärnor försökte fatta men fan alltså. Gah. sjukt bra. Se den allihop! Och se den på bio för den är full av skitcoola specialeffekter.

Nu har jag gosat ner mig i soffan med ett glas ISKALL oboy. fy. fan. vad. gott. Mitt första glas på hur länge som helst för jag har glömt köpa oboy i några månader. Haha. Har nästan varje gång jag ska handla tänkt innan jag ska iväg att NU ska jag köpa oboy och sen kommit hem utan. Men min Göran gick på affärn och köpte det imorse medan jag duschade.
Imorrn står det jobb på schemat och sen träffa Robin! På tiden!

Lediga tisdag

Det blir denna dag, den 27e juli från och med nu kallad. Eller var det nu det var Zandra Dräparens dag? Eller Tina stöparens dag? Eller Bengt köparens dag? Hmm. Har glömt datumet. Viktigt är det iallafall!

Har precis bytt kattlådorna, duschat och druckit mitt morgonkaffe. Gott. Och sen så har jag surfat runt och läst alla viktiga bloggar som finns förstås. Nu ska jag fan i mig spela tvspel så får karljäveln säga vad han vill! Sen kring tretiden åker jag, Göran och Henke in till den stora staden för ett biobesök. Inception - nya DiCaprio filmen. Verkar asfrän, och han brukar inte göra dåliga filmer nu på slutet så vi hoppas på det bästa!

Såg för övrigt en skitbra film igår. Pride and Glory hette den. Nån slags snutfilm som var så jävla frän! Se den gott folk. Den börjar typ som ett CSI avsnitt så jag blev skitsur i början men sen blev den så jävla bra och slutet var fenomenalt. Så se den, även om det inte är er typ av film. För det var inte min typ av film heller, och jag gillade den!

Tycker det suger att det är juli och höst redan. Har badat två gånger i år. TVÅ! Men inte har det varit mitt fel iallafall. Det är kukvädret som inte ville vara med mig nån jävla dag. Nu har jag mycket otalt med Gud känner jag. Blir nog en fin diskussion där sen när jag dör och vi slår oss ner utanför pärleporten och talar om våra oförrätter.
Tillbaka till höstfan. Det är som sagt den 27e juli och det är redan fucking höstväder! För några nätter sen var det FROST i Hammerdal. Nu packar jag väskorna och flyr härifrån. Tänker inte vara med om nå sånt! Sommar i en månad till tack. Inte för att det riktigt har varit nån sommar men snön smälte iallafall så det är ju ett steg i rätt riktning trots att sommaren verkade ha tagit ut sig strax därefter och lagt sig till att vila tills i maj nästa år. Kuksommar. Nu måste man alltså börja köpa höstkläder. Inte fan vill jag titta på halsdukar i juli? Har jag nåt val? Visserligen skulle jag kunna dumpa Göran och bli ihop men nån rik jävel från OC och aldrig mer behöva använda mössa, men det känns lite drastiskt och onödigt.


Dagens outfit? - Verkar fan inte bättre.

FICK LÖNESPECIFIKATION IDAG

besviken. skitjobb.

paus

Nu har jag jobbat sen halv 8 och har nu paus till 16.00. SKÖNT. Sen ska jag tillbaka till mitt jobb! Det blir roligt.
Imorrn är jag ledig och vill göra nånting! Bio kanske? Får ju som sagt lön, så det är inte fy jävla skam direkt! Bio låter fan bra, den ny DiCaprio filmen isåfall. Den verkar frän som satan!
Hungern river nu min vargabuk så jag ska väl dra ihop nån mat och spela tvspel en stund tills det bär iväg tillbaka!
Berätta vad ni gör!

Filmelse!

Idag har vi hunnit med South Park och film.
Nu börjar Alien 3.
öh.
hörs hej.

Förstörd jävla tjej alltså.

usch. Har sovit som en idiot. Och jag är fortfarande trött!

Igår kastade vi in handduken kl 8 på kvällen och åkte hem med Henke. Jag, svinbakis eftersom alkoholen inte tog. Göran, svinfull för att alkoholen tog lite väl hårt. I lorås ringer jag älskade blå huset och beställer en brulle som jag älskade till döds i soffan iklägg myskläderna nr.1! Paincraze t-shirt och mina ljusblå glassar<3
Men fan va kul jag har haft dom här dagarna! Trodde aldrig jag skulle säga det men fan, jag saknar att va i östersund nästan varje dag!
Det absolut bästa med hela vistelsen var såklart fredagen då jag ÄNTLIGEN fick träffa Jannica Evelina Möller igen. Träffade Nathalie Roos också och det var grett men vi har ju haft en date för inte så länge sen ;) Träffade också Jägemar och Karin har jag nåt minne av men i min storfylla kunde jag inte riktigt ta vara på det. Men vi får försöka igen haha!

Imorrn vaknas fucking jobb och sen är jag ledig tisdag. Sen jobb i 6 dagar i sträck! känns uuunderbart.
Nu ska jag nog börja med nån fucking mat så jag slipper va skithungrig. Och om en stund ska jag nog skicka iväg min lilla karl till affärn för inhandling av bakisförnödenheter!

Fan vad jag mår piss! Svettningar och allt det där som hör bakfyllan till. Nu blir det fan nyktert ett ganska bra tag, jobbar som en idiot!


Krogstråk!

Men vid det tillfället var jag lite överförfriskad och fick snabbt nog och gick hem för sovelse!

Gårdagen var den absolut roligaste dagen på hur länge som helst!! Vi gick och satte oss på campus och drack och skrattade, sen gick vi och spelade minigolf med skratt och gråt och ilska. Sen slöt Nyman, Magnus och Henke upp och vi drog ner till badhusparken där Roos, Nina, Orb, Maria Olsson med måååånga fler satt och skålade så vi tryckte till och gjorde kvällen och dagen oförglömlig!

Idag vaknas det förmodligen bad ifall nån är nykter nog att köra! It's gonna be legen.. wait for iit... DARY!

Solen skiiiner

och jag ska ta en dusch och skicka min ädle pojkvän på affärn för nudelinköp!
Gårdagen tillbringades med musik och öl och självklart lite korttricks och deeptalks. Rökte nog lite för mycket också. Halsen är lite pajj.
Men det skiter vi i för idag så tar vi i ordentligt! Önskelistan är att träffa Jannica Möller, Karin Grannäs Brännström, Nathalie Roos mfl!


emma om Vi kastar korken!:
ni trycker inte på då? ;)

Svar på kommentar:
Nej Emma, vi trycker till ;)

Robin! Jag ska se vad jag kan göra, men du får ringa mig på Görans telefon. Emma har numret om inte du har det.

Öh. Tja!

Vi kastar korken!

Nu skriks det skål från alla hörn och kanter! Dagen till ära har jag städat lite kök. Och druckit nån öl.
Alla som vill får träffa mig i stan och når mig på Görans nummer för jag har lämnat in min tele.
Emma, Robin (min trogna kamrat och bättre hälft och fantastiska bästa vän och helt exeptionella underbara du) Vi får leka landet för längesedan när jag kommer hem! Eller så kommer ni hit? bra deal.
VI KASTAR KORKEN!

Mot äventyret!

Nu är man packad och klar för eventuella 4 dagar i staden!
Vi får se hur mycket det kommer uppdateras här under dessa dagar, men jag har ju haft mina uppbehåll tidigare så mina trogna läsare (Emma) lär väl överleva.
Bussen går om 15 minuter så jag bör nog avrunda.
Hur som helst är jag förmodligen inte i Hammerdal under denna tid, men ni kan ju alltid ringa och kolla! Mina vänner i den stora staden kan även dom nå mig på teliofån för möte.
Och ha det så kult på restaurangen!

ABORT MISSION!

Jag vet att förmodligen alla ni som läst kebabinlägget rusat ut för att beställa så fort som möjligt och det är tacksamt men LUGN! Nu är hungern stillad av korv och mackaroner så ni kan sakta i backarna och andas ut! Ni behöver inte köpa kebab till mig längre, allt är bra nu.
Men det är bra att jag vet att ni ställer upp tills nästa nödläge!

Det är uppenbarligen ambulanshelikopter på byn också. Undrar varför den var här? Hmm.. Står ingenting på op.se. Det lär väl vara senaste nytt sen här på byn så det går väl inte att missa.
Borde lägga på ett laget sminkelse på ansiktet. Orkar man?
Ja. Det orkar man. Snart.

Påminnelse

Det står lite still på kebab-Jesus fronten.
Ni kanske bara har glömt.

0644-71000
Kebabrulle utan lök och tomat. Vitlöksås
Levererat till min dörr helst, men jag kan gå nerför trapporna och hämta den också.

Humöruppsving!

Sådär nu är jag glad iallafall :) Efter att ha peppat med Le Tigre och Gears of War och en påhälsning av Rhodin som fortfarande är kvar och lite planpyssling så känner jag att allt inte är lika mycket skit längre, haha. Det är inte så lätt när man lider av månadsbesväret blödande fitta som Robin skulle sagt.
Nu planerar vi en tripp till stan för att sedan eventuellt stanna tills på söndag. Borde ge mig lite tid att andas lite avgaser istället för den förbannat friska, men ack så tråkiga, Hammerdalsluften.
Om vädret vill va på våran sida så borde det hinnas med badning, frisbeegolf, minigolf, stekning och annat festligt i glada vänners lag. Ölning blir det i vilket fall som helst!

Efter uppryckning och en dusch är jag nu hungrig som en jävla varg, men inte så pepp på att äta.. Hur det nu kan komma sig? Men tanken på att ställa sig och laga mat känns jävligt långt bort. Kan ingen få lite Jesus-feeling och komma med en kebabrulle utan lök och tomater med vitlöksås till mig tro? Det skulle uppskattas och även sätta mig i gentjänst-situation.
Så snälla, för att förgylla min dag så är numret till Blå Husets pizzeria 0644-71000 och min adress känner ni väl till. Förväntar mig en trevlig måltid inom en timme. Tack på förhand!


och om detta inte inträffar ser jag förmodligen ut såhär.

good morning starshine, the earth says hello!

Idag vaknade jag som precis alla människor i världen skulle vilja vakna - av tusen pussar i nacken! Det är förbannat mysigt alltså. Tyvärr ville inte vädret va med mig idag så jag la mig och surade ett tag. Över lite allt möjligt. Men nu har jag (nästan) ryckt upp mig och ska göra lite frukost.
Är lite less på den här sommaren för att den har faktiskt varit den sämsta hittils. Inget väder, jobb, bara varit i Hammerdal förutom en dag då jag var i stan. Och dunderhelgen förstås, men då var man i Ström och det är inte så fränt det heller. Ingen festival, ingen resa nånstans, och det här är min ENDA lediga vecka samtidigt som Göran och självfallet ska man vara luspank så man inte har nåt annat val än att ligga i lägenheten och spela tvspel.
Imorrn åker ett jävla gäng iväg och campar över helgen och vi kan inte följa med pga pengabrist. SUGER. Sen jobbar jag nästan konstant i tre veckor och sen är Görans semester över och lite senare åker han till Italien för inspelning av nästa skiva. Och jag ska väl ligga här hemma och tänka över alla roliga saker jag kunde gjort.
SÅ! Nu har jag hävt ur mig mina bitterheter. Nu ska jag plocka fram frukost och sen ska jag nog ta och måla lite. Det funderas på om vi ska ta en tripp till stan och göra någonting? Kanske inte är helt fel! Hoppas vi stannar där tills på söndag isf.

Nä men vi hörs lite senare idag så får ni alla önska sol och välgång till mig, mkay?

Fittblogg.se

Sitter och gör Emses ilskaryck och hör killbillvarningsmusiken.
Slagsjävlamål på att man inte kan lägga upp inlägg som man vill. GAH.
Har lagt upp 3 inlägg som inte syns eller finns i mitt bloggregister, ne men jag skrev väl aldrig dom då.
Usch.

Ha det så kult på restaurangen

Kärlek till den gossen alltså. Sötjävel.

Nu inseminerar Johnny Knoxville en ko på tv. Det blir också kult. Undrar varför inte kossorna kan få göra barn på vanligt sätt? Det borde vara smidigare känns det som.

MEN IDAG GOTT FOLK! Idag har jag och karln städat så in i helvete! Vi har diskat, tvättat, renbäddat, putsat fönster, dammtorkat, dammsugit och bytt kattlådorna. Så nu behöver vi aldrig mer göra nånting i hela våra liv. Och nu är det South Part på tv. Vi har kollat lite på det dom senaste dagarna. Haho. Kung.


Fina tjejor, eller hur?
Borde vara dags för träffning snart.
Den enda jag träffat sen studenten är fröken Nathalie Roos, inte för att det är fy skam men det är fy skam att vi inte fått tummen ur röven och träffats mer. Dumjävla oss.
JAJUST! Träffade även den eminenta Emma Sandqvist på dunder också, fabulöst.
Anyway, vi borde ses mkay?

Ny design

Jag har fått denna design utav http://www.designandmakeup.se. Vill du också ha en gratis design så rekommenderar jag dig att klicka in du också.
























-Mamma, res på dig!
-..jag tror inte jag kan det Lillefot.

Peethrii - Flyygaren


-Jag flyygade
-Nej, du fallade
-JAG FALLADE!!

DUNDER OCH BRAK OCH LURVIGA LUDER!

Ikväll vankas det dunder och alkohol! Det blir spännande :)
Nu sitter jag och laddar med svampbob fyrkant och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar!
Fyfan vad jag inte har nåt vettigt att skriva. Suck.

Nehe?

Igår la jag upp en bild på mig och skrev "jag har stora tuttar" och nu är inlägget borttaget? Vafan..?
Töntblogg.se
Vi provar igen!
Jag har stora tuttar

Btw.

Nån som kan göra om en ljus och somrig bloggdesign till mig lite gratis? Jag är inte så tät så det skulle uppskattas, och jag vill ju för fan inte ens tänka på min blogg som ser ut som nåns otorkade arsle eller ett svart hål fullt med alla vidriga sjukdomar som finns.
Så om nån kan såna häringa tekniska koder och prylar.. ge mig en fin design :)

RSS 2.0