Matlagning!

Nu lagar jag mat, och med lite tur får jag i mig den innan den kallnar! Men nu känns det lite bättre iallafall. Det kommer i vågor den där magonten. Imorrn kommer jag iallafall på skolan, det är förjävla tråkigt att bara ligga hemma. Och inte har jag gjort religionen heller. Fastnade framför The Big Bang Theory, det är lite för bra för att vara sant det där.
Ikväll hoppas jag att jag får se på Karatekid 2, men man vet aldrig hur medgörlig pojkvännen är. Han såg den för några veckor sedan bara så han kanske inte är så sugen. Får locka med sex lr någonting så kanske det funkar.
Nu ska jag göra klart maten så hörs vi om en stund! Hejjs.

Gomorron!

Klev upp för kanske 40 minuter sen, men fan vad länge jag sov! Och inte mår jag särskillt mycket bättre nu än imorse, bortsett från att jag inte längre behöver sova.
Nu sitter jag och äter ravioli och det går väl sådär. Jag har svinont i magen fortfarande och jag måste faktiskt pressa ner maten och sen ta en paus efter varje tugga för att se till att den inte kommer upp igen. Det är inte kalaskul måste jag säga.
Om en stund ska jag försöka sätta igång med läxorna, men först ska jag titta på ett avsnitt O.C.
Tack Jannica Möller för att du påminde mig om den serien!
Tack Karin Grannäs för att du skrev ett sött meddelande på BDB!
Tack ÄlsklingsGöran för att du skickade ett sött sms!
Tack mamma för att du ringde och påminde om pengarna jag är skyldig dig.

sjuk

Jag mår illa och har en sorts pulserande magkramp och har haft det sen 7 nån gång igårkväll, men jag har varken kunnat spy eller bajsa trots att jag velat göra det och försökt hjälpa till. Inte har jag sovit bra inatt heller pga det, och dom snuttar jag faktiskt lyckades sova så drömde jag mardrömmar. Drömde bla att jag var tvungen att ta ihjäl Kenneth och Sten, mina katter. Vaknade och lipade som fan. Inte kul alls. Så idag blir jag hemma från skolan. Väldigt tråkigt, men jag ska göra klart mina religionsläxor då iallafall så dagen inte blir helt bortslösad. Sen så ska jag ligga  och tycka synd om mig själv och se första säsongen av OC. Det var länge sen.
Jag vill ju faktiskt mycket hellre vara på skolan och må bra och vara med tjejerna. Och lite killarna också då. Och dricka kaffe i Helges och måla i A6. Dessutom har jag slut på pengar på telefonen så jag kan inte ringa lr svara på sms. Så ni vet. kommentera söta saker så jag blir glad och frisk fortare :) <3

lat

har varit otroligt lat i helgen,
men jag lovar dyrt och heligt att lägga upp en lite bildserie på vad jag och Göran gjort.
Det är inte mycket men lite granna!
Jag ska dansa lite grann till musik med Göran nu, så jag lägger upp skiten sen!
lets dance!

Perfekt helg - Nästa helg?

Jag är nykter denna helg. På riktigt den här gången! Sitter och pratar med Erika på msn. Hon tycker jag ska komma till Mora. Det tycker jag också! Nath, vi får slå våra kloka huvuden ihop så det blir någe av nån gång!
Igår såg jag på Wristcutters och åt smågodis med min lilla Göran, mysigt värre! Idag ska vi baka bröd och kakor. Vi får försöka vara ambitiösa när vi väl är i stånd till att vara det haho!

Det jag däremot ligger och tänker på just nu är att jag är väldigt sugen på att gå ut nästa helg, med mina tjejor! Jannica, Hoppis, Karin å ja. Ni vet :) Vi får även studiebidrag på fredag så då jäflar! Vad sägs? Lite förfest hos Jannica lr Math lr nåt, och sen ut nånstans? Jag tycker det är dags.
Idag kanske jag även orkar lägga upp alla bilder jag lovat lägga upp  men som inte blivit av. hahihaho :)
Sen vill jag gärna ha en regelrätt MysKväll också. Med tjejerna. Med tjejfilm och sånt där. Det gillar vi!
Ni får ringa om ni vill!

Feber och städning!

Idag har jag snorat och haft feber hela jävla dagen. Lagom roligt förstås. Och självklart ska jag bli sjuk när det är gratisvecka på fristilen. Jävla fitteri. Och inte har jag alvedon heller..
Nu håller jag på att städa, men dammsugaren gick sönder innan jag var helt klar så nu skurar jag iallafall det jag hann med att dammsuga. Just nu har jag en paus eftersom det är Vänner på tv och min skalle behöver vila ett tag. Katterna har cpdamp som vanligt och river världen. Måste nog riva dom till köttslamsor och limma upp på väggen.

Jaja, jag ska kolla på tv nu. Sen fortsätter städningen så jag kan vara lat med gott samvete sen! :)
Cpkattjävlarna drog precis ur tvkabeln. Dö.

raurau

Sara e en sur jävel xD

Rastlös

Jag ligger i soffan och bokstavligen DÖR av rastlöshet. Ingenting har jag att göra och det är svinkallt och pappa tittar på sport på tvn. Kl 7 går bussen in till stan så jag måste alltså vänta i 5 timmar innan jag kan ta mig någonstans. Suger kuk gör det.
Försöker få reda på om möjligtvis någon annan ska ta sig in till stan denna dag så jag kan få åka med, men än så länge är jag utan napp. Hoppas lite till.

Jag längtar efter sommar så jag håller på att dö. Vad är meningen med skitvintern egentligen? Jävla fan. Jävla. Fan.
Idag har jag beställt lite kläder och böcker. Häärligt. Jag får mina saker innan februari iallafall. Börjar bli rastlös över även det.
Igår kom den gamle Tobias Rhodin med mina kläder jag glömde där i somras. I SOMRAS. Även han är lite seg hahihaho.
Hendrick har åkt hem för den här gången också. Inte kul.
Jaja, jag ska väl döda lite folk och suga kuk hejdå.

tröttelitrött


Bara för att jag älskar den här lilla killen lite extra!

Just nu ligger jag i soffan och ögonlocken håller på att falla igen på mig och väntar på min fader som kommer om ca 40 min! Egentligen vill jah bara sova ihjäl mig och krypa ner i sängen med snubben här ovan och sova till nästa vecka.
Tittar på nån skitfilm - You Me and Dupree. Vad är detta för film egentligen?

Jag vill sova. Och inte orkade jag lägga upp några bilder som jag lovade, utan jag låg och halvsov i soffan. Börjar få sånt där tröttont i huvet också. Jävla skit.
Hoppas pappfan kommer nån gång. Trötta lilla Tinisen.


Datorfel

Min dator har fått nå jävla spel så jag har inte kunnat gå in på internet hemifrån på några dagar, det är därför uppdateringen varit lite si och så. Men på skolan har jag iallafall kunnat slänga upp ett mer eller mindre oviktigt inlägg ibland! Igår omformaterades datorn så jag hoppas kunna lägga upp alla fina och roliga bilder jag tagit de senaste dagarna!
Igår vinkade vi av lilla söta Maria som varit vår vikarielärare i 1.5 år och vi saknar henne allihop i klassen! Vi i klassen gick på Tings och fikade och pratade och skrattade. Vi grät väl också en tår eller två. Tråkigt att måsta skiljas från alla bra människor man träffat under dessa år men det är ju vad som komma skall. Inte fan ser jag fram emot det för det. Jävla skit.
Det är det tråkiga med sista halvåret. Nu ligger vi en fisfjärt ifrån att stå svinfulla på flaket och lyssna på halvkass musik och skratta och gråta om vart annat. Det låter ju helt underbart visserligen men jag skulle vilja umgås med dessa människor hela livet! Jag trodde aldrig att min gymnasietid skulle bli så bra som den blev, eller att det ens kunde finnas en så fantastisk klass som min. Gah, jag kommer sakna er alla!
Roosn har erbjudit sig att sätta lite färg och personlighet på min värdelösa bloggsida haha, vitt och skit men jag är ju helt handikappad när det kommer till internet och sånt där skit. Tack för att det finns folk som biter sig i läppen och bemödar sig med att lära sig skiten istället för att svära och kasta skiten åt helvete som jag gör.
Nu ska jag ta bussen ner på stan och träffa den gamle Gaston tror jag, om hon hinner med samma buss som jag hem. Sen blir det väl tvspel och mys med Göran och Hendrik som varje kväll den här veckan. Sen så kommer sötpappa ikväll och stannar några dagar! Roligt!
Kastar upp alla bilder när jag kommer hem.

Ville Valo - JAG DÖR!

http://www.youtube.com/watch?v=9rARozzOe20

Lyssna på rösten på karljäveln!!
Jag dör.

Samhälle

Sitter på samhällslektion och vi jobbar med en uppgift som heter Arbete - arbetsmarknad.
En väldigt viktig uppgift som ger iallafall mig bättre insikt i just arbetslivet som jag snart - mot min vilja - ska kastas handlöst in i.
En rolig sida som jag kommer fortsätta besöka är studera.nu. Där hittade jag en framtidsprognos som handlar om vilka yrken som har hög efterfrågan de närmaste åren. Ganska bra information till alla som ska söka jobb och kanske även utbilda sig.


11-01-10

Första skoldagen. Kul att träffa folk. Datorn håller på att dö. Skynda skynda. Måste mysa pojkvän. Imorrn sova hos Emma. Kul. Bög. Hej.

Bakis-VM

Igår var den roligaste kvällen på hur länge som helst. Och vi gjorde ingenting speciellt. Vi spelade monopol och plump och drack och pratade. Det var jättejättebra folk och alla var på ett jättejättebra humör så det gjorde jättemycket! Plus att vi inte gick iväg på nån krog gjorde det ännu bättre. Krog är för bögar.
Emma och Olle kom över så vi spelade ölspel och blev mer än lovligt fulla. Sen fick jag veta en rolig hemlis som JÄVLART VA PÅ TIDEN!
Väntar på att Göran klär på sig så vi kan gå och käka pizza, sen ska jag nog ner på sporthallen och kolla på de lokala företagens innebandycup! Roligt roligt. Men jag mår verkligen skit och det bubblar och har sig i magen så jag måste nog gå iväg och lägga en kabel innan hela byxan blir brun.
2 dar till skolstart!
bilder från kvällen kommer sen när jag orkat lagt in dom.



:)

pilutta.

Jag ljög. Jag ska visst dricka öl ikväll hehe. Men egentligen borde jag inte för jag håller på att bli sjuk men det skiter jag i. Ska bli nice att sitta hemma och dricka nån kall, spela kort och prata med kamrater. Borde egentligen också tvaga min kropp i hänsyn till alla andra men jag orkar fan inte. Borde ha bh på mig också men BLÄ, jobbigt.
Göran och Norre och några till har åkt för att inhandla rusdryck. Själv borde jag diska, men jag tror inte jag orkar. Laga mat ska jag iallafall göra. hahihaho.
Karin - Jag saknar väl dig med som fan!
Jag har spelat tvspel så in i helvete idag. Först Gears med Göran och sen Saints Row 2 själv. Jävla tönt man e. Men jag gillart.
Hungern river min arma vargabuk också, så snart blir det matlagning. Ugnsbakad lax med stekt potatis - NOM NOM!
Alla i närheten ska väl på dansen i Häggenås, men jag kan inte förstå varför. Det är så jävla mycket överpris och det är svinjävlakallt ute.
Jag vill ha kaffe och skitsnack i Helges. Snart så. Snart.

Detta fält måste fyllas i

Idag är det soligt och helt fantastiskt fint väder ute. MEN! Jag låter mig inte luras, det är -30 ute och jag vägrar gå ut idag. Det är för jävligt att det ens ska kunna bli såhär förbannat kallt. Jag vill ha sommar! Och vår då förstås. Först vår. Det är rätt mysigt.
Igår var jag ambitionsministern! Jag gjorde klart 2 läxor jag skutit upp lite för länge, men nu är dom klara igen! Då blev jag nöjd och glad och ville belöna mig med nåt, men jag har inga pengar så det gick inte så bra. En burk oliver iallafall, men det hade varit roligt med nya skor lr nåt. Ehehe.
Längtar ihjäl mig till måndag då man får träffa folket igen! Klassen alltså. Längtar till och med efter lektionerna.
På ett sätt längtar jag väl till studenten, men på ett annat sätt så vill jag bara pausa tiden och ha det som det är nu. Fast varmt klimat då. Efter studenten så blir pappret blankt. JAHA? En bra grej är att jag iallafall sökt jobb nu, men jag lär ju inte få något men jag har iallafall försökt. För försöka betalar fett med räkningar. Eller?
Jag saknar Hoppsan. Och Jänki. Och Karn. Och Iceman. Och ja, typ alla.
Nu ska jag spela nå tvspel tror jag! Jag gillar som det jag. Faboritsyssla.
Vad säger ni? Ska vi kanske sitta och planera en massa saker nästa vecka? Om de blir av eller inte är ju inte så noga. Det är roligt att bara peppa upp sig själv!
Göran pysslar med sitt Star Wars skåp. Han är för söt. Han möblerar om i det så att alla saker får plats i bara ett skåp istället för två som i nuläget! Katterna springer omkring och är dammiga och Kenneth grinar som vanligt.
Inget speciellt händer här. Men ikväll blir det nyktert iallafall, för jag håller på att bli sjuk och det vill man ju inte vara på måndag då skolan, ÄNTLIGEN, börjar!

Dit och tillbaka igen

- av Gyllenroy Lockman.
Närå.
Vad ska man göra idag då? Hänga tvätt när det är klart, diska, laga mat. Men alltså, nåt roligt borde man väl få göra?
Det blir ingen bio idag. Det är för kallt. Jag vill göra en massa roligt men nu är jag pank för jag har köpt mat och sånt. Sånt där vuxet. Att va vuxen är ju inte så roligt egentligen. Bara ibland. Men mer sällan än när man la liten knart.

bakismonster och hendrik

Hahihaho!



Idag har jag varit på Helskön och gjort ansiktsbehandling och nagelförlängning och jag måste säga att ALLA borde prova på det! det känns så jävla lyxigt och man mår riktigt bra både under och efteråt. Jag kommer absolut att göra om det så fort jag anser mig ha råd.
Nu kollar jag på Paradise Hotel (haha, viktigt som fan) men det är inte så jävla bra tycker jag, förbannat löjligt program och jag ska gå in till min lilla pojkvän och sova lite.
Imorrn ska jag och Robin och hans familj förmodligen åka in på bio, men det är inte säkert. Det beror på hur kallt det är eftersom deras bil inte har nån motorvärmare. Hoppas vi åker in iallafall!
Jag har haft några roliga och mysiga dagar, men jag saknar klassen och att gå i skolan. Det är ganska skönt med rutiner. Känns som om jag inte varit iväg på skolan på flera månader. år. Närå, men jag är less på att vara ledig.
Hahaha vilka jävla nollor som är med i PH. VEM i Guds namn ställer upp på att göra bort sig inför folk? Inte för att så många tittar men ändå, varför? Jaja, jag har ju nått hjärndött att se på TV iallafall. Det är inte varje dag. Eller jo det är det. Men tack till er ärkepuckon iallafall för att ni är dumma i huvet! Knulla i tv så jag kan se :)


Gomorron!

Solen skiner för första gången i år (HA, roligt.) Sitter och kollar på simpssons med Göran och laddar inför ikväll! Det är klassfest för oss på Grevåker och nu försöker jag tjata dit Emelie.

Jag tänkte lägga upp lite bilder från nyårsafton så här kommer dom!










Gladast på hela kvällen




Jag hade faktiskt skitkul!
Och ännu roligare blir det ikväll!

hej 2010

Gomorron, idag mår jag inte så jävla bra iallafall. Höll igång till 5 nångång.. Synd att jag inte träffade nån av dom jag ville träffa, men jag hade ett roligt nyår ändå! Sitter och laddar inför näring som ska inmundigas snart. Ikväll kör vi på igen va? Antar det!!
Har en massa bilder sen igår, men jag orkar inte lägga in dom riktigt än. Dom kommer upp lite senare!

RSS 2.0