Show me a life worth living for

Usch. Mitten av juni och sen studenten har jag hunnit - tvätta nästan hälften av min tvätt. Hängt upp lite av den. Nött ut soffan så det nästan inte finns nåt kvar. Ätit tårta. Kollat på nästan 3 säsonger av Vänner.
Det här är min enda lediga vecka och det enda någorlunda vettiga jag gjort är att gå till Robin och spela Mario Kart.
Känner inte riktigt för att göra nåt annat än att ruttna bort i soffan. Det enda jag ville göra i sommar blir inge av för jag var tvungen att vänta i 1000 år på att få klartecken om jag kunde beställa, men jag kunde gjort det för flera månader sen för min tag-along ska inte med. Och nu har jag inte råd med allt på en gång så nu skiter sig det också. Inte nån mening att duscha, laga mat, tvätta kläder, städa och andra "viktiga" saker eftersom jag inte vill göra någonting alls. Alls. Inge mer. Jag vill ligga här tills jag börjar jobba på tisdag och sen ska jag jobba, jobba jobba jobba jobba. Jobba. Jippie. Jävla skitsommar. Jävla skitliv. Inte ens kan Gudjävel ge mig lite sol och värme. NEJ! Det ska vara mitten av juni och höstväder. Har ingenting alls att se fram emot så jag slutar nog skriva nu och kollar vidare på Vänner och duschar en annan dag.

fittpannkaka

Hur jävla svårt ska det vara att hitta ett recept på vanliga jävla pannkakor?! VA?!
Har nu finkammat internetjävel och ger slutligen upp efter att ha hittat recept till all världens pannkakor UTOM vanliga jävla pannkakor. Det var fläskpannkaka, kikärtspannkaka, vegetarisk pannkaka (?!!!!), rågmjölspannkaka, pannkakstårta men inte nån jävla stans finns VANLIGA JÄVLA PANNKAKOR!!!!
Mitt sista kort i ärmen blir att ringa mamma och fråga om recept och får svaret "Jaaa... men du kan väl höfta lite så känner du när det blir rätt konsistens... ja.. men om dom blir för tunna så ska du ha i mer mjöl.. men.. inte så mycket salt.." Jaaaahaaaaaaaaaaaa............!!!!! Var det så enkelt?! FÖRLÅT FÖR ATT JAG INTE ÄR PANNKAKSGUDINNAN SOM VET ALLT! jävla.

Slutsats - Internet och mamma suger.

suck

Det här är ju för fan omöjligt.
Gonatt.

.


Så var det klart!

Ja, nu har jag gjort gymnasiet och tagit studenten. Nu då?
Det känns som alla har en plan och framtidsutsikter och har iallafall någon sorts mind-map över livet. Själv har jag ingenting. Inte ens en kladd. Visst jag har drömmar och planer, men dom är så osannolika att jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jaja, får väl ta det som det kommer, men det känns rätt värdelöst.
Nu vill jag först och främst ha lite sol och värme iallafall!
Tack ESBD07 för alla skratt och de här tre åren, dom har (för det mesta) varit toppen!

2 days to go!

Studenten närmar sig med stormsteg! 2 dagar kvar och Queen vrålar ur datorn. Aj lööv it.
Nu ska jag snart ta bussen in till skolan och tömma det förbannade skåpet en gång för alla! Visserligen har jag ALDRIG tömt skåpet innan, utan låtit vaktmästarn slänga allt som legat där i, men jag har en massa skor och skit som jag vill ha hem denna gång. Sen ska jag också tömma bildlådan och ta hem mina dukar och tavlor. Den lilla blonda ska - ÄNTLIGEN - få sin tavla som jag lovade henne för typ 1 år sen. Ehe.
Vi tackar ödmjukast Madde som låter mitt pick och pack åka med henne hem från stan. Savior in the nöden.

Ikväll vaknas det utgång om jag inte missminner mig. Menne.. hejdå.

RSS 2.0