GAH

Såg nyss en fruktansvärt jobbig grej på tv. Feministiskt Initiativ vs Sverigedemokraterna. Vad ska man säga? Pest eller Kolera? Det fanns ingen ljuspunkt utan det var minuter av växande obehag.
Fredrik Åkenånting är enligt mig en fullblodsrasist av rang som på ett bananskal och häftiga ord kommit in på en politisk väg istället för att vifta med nazistflaggan (vilken han har hängande i sovrummet framför sitt altare tillägnad Adolt Hitler). Fullständigt lost i det hela. Gudrun Schyman är en manshatande idiot som tycker män är svin som ska låsas in, dock hade hon en liten ljusglimt i en rolig come-back men det väger inte upp idiotin. Anledningen till att hon hatar män är att hon blivit bedragen 1000 gånger och inte fått ligga på lite för länge. Jag förstår henne! Man blir lätt lite stingslig då.
Men HUR SOM HELST så är sumeringen att man inte ska rösta på något av partierna utan ta det för vad det är, två idiotiska extremistpartier som egentligen ska mötas i en skog nånstans och slå varandra blodiga så resten av oss slipper skiten. Precis som dom gjorde på gamla goda Medeltiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0